Editörün Seçtikleri Absolute New York Türkiye'ye geliyor

Absolute New York Türkiye'ye geliyor

15.08.2017 - 17:33 | Son Güncellenme:

ABD’nin ünlü kozmetik markalarından Absolute New York, Eylül ayı itibari ile sadece Gratis mağazalarında satışa sunulacak.

Absolute New York Türkiyeye geliyor

ABD’nin ünlü kozmetik markalarından Absolute New York, Eylül ayı itibari ile sadece Gratis mağazalarında satışa sunulacak. Gratis ile Türkiye’ye giriş yapan marka, “Discover Beauty with an Urban Edge” mottosu ile farklı makyaj stillerine hitap eden geniş ürün gamına sahip.

Haberin Devamı

Gratis, renkli kozmetikte dünyaca meşhur markaları Türkiye’ye getirmeye devam ediyor. The Balm, Gosh, Sleek Make Up, wet n wild markalarından sonra ABD’nin en çok ilgi gören makyaj markalarından Absolute New York da Eylül ayı itibari ile Gratis mağazalarında Türk tüketicilerle buluşacak.

Yalnızca Gratis mağazalarında satışta olacak markanın ABD’de en çok satan ürünleri şöyle;

Absolute New York Icon Palette

12 renk içeren Absolute New York Icon far paletleri, doğal, dumanlı, ışıltılı ve mat göz makyajı yapabilme imkanı sunuyor. Dumanlı göz makyajı için doğru tonları içeren bu paletler, yüksek pigmentasyonu ile gün boyu kalıcılık sağlıyor.

Kendi aynası ve profesyonel far fırçası ile seyahat dostu Absolute New York Icon far paletleri, exposed, twlight ve smoked olmak üzere 3 farklı renk grubunda satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Fiyat :44,90


Absolute New York Perfect Pair Gradient Lip Duo

Dudak kalemi ve ruju tek bir üründe buluşturan Absolute New York Perfect Pair Gradient Lip Duo özellikle son moda ombre ve degrade dudak makyajı yapımı için tercih ediliyor. Klasik kırmızıdan, nude tonlara kadar 5 renk seçeneği sunan Absolute New York Perfect Pair Gradient Lip Duo her cilt tonuna uyan rengi ile markanın en iddialı ürünleri arasında yer alıyor.

Fiyat: 29,90TL

Absolute New York Eye Expert Liners

İddialı ve çarpıcı eye liner çekmek için denenen onlarca yönteme son verecek bu seri içerisinde farklı şekillerde eye liner çekebilmek için 3 ayrı ürün bulunuyor. İster ince ister kalın eye liner çekme kolaylığı sunan bu serideki ürünler suya dayanıklı olmasının yanı sıra çatlama, dağılma yapmıyor ve ultra – siyah görünüm sunuyor.

Seride yer alan Nano Liner incecik uca, Shape’n Define inceden kalına geçiş yapabilmek için eğimli uca, Duo Stroke ise orta ve kalın kullanım için hem ince hem de dolgun uca sahip.

Fiyat : Nano & Shape’n Define: 29,90TL , Duo Stroke:34,90TL


Absolute New York Velvet Lippie

Kolay uygulama sağlayan fırçalı ucu ile dudak çizgisinin dışına çıkmadan kolay uygulanan ancak pürüzsüz bir mat görünüm sunan Absolute New York Velvet Lippie ruj serisi, hafif kremsi yapısı ile dudakları kurutmadan renklendiriyor.

Haberin Devamı

13 farklı rengi bulunan Absolute New York Velvet Lippie serisi suya dayanıklı olma özelliği ile de kalıcılık konusunda iddiasını ortaya koyuyor.

Fiyat : 21,90TL

Absolute New York Blush Balm &Glow Balm & Bronzer Balm

Krem allık, krem bronzlaştırıcı vekrem aydınlatıcıdan oluşan Absolute New York Balm serisinin 3 grupta toplam 8 farklı renk seçeneği bulunuyor. Serinin öne çıkan özelliği ise kremsi yapısı ile kullanım kolaylığı sunması. Fırçanın yanı sıra parmakla da pratik uygulamaolanağı sağlayan seride yer alan aydınlatıcı ya da bronzlaştırıcı ile birlikte kullanılacak krem allıklar, yüz makyajında bütünlük sağlıyor.

Fiyat :22,90TL

Absolute New York Strobing & Shading Palette

Işıltılı ve gölgeli görünümü ile son moda makyaj trendlerini uygulama imkanı sunan Absolute New York Strobing & Shading Palette, aydınlatıcı ve kontür içeriği ile yüze derinlik kazandırıyor.Kolay karıştırabilen renkleri ve yumuşak yapısıyla doğal bir ışıltı ile çekici bir makyajı yapımını sağlayan Absolute New York Strobing & Shading Palette makyaj çantalarının vazgeçilmez ürünü olmaya aday.

Haberin Devamı

Fiyat :59,90

Yazarlar