Kültür Sanat Akasya Kültür Sanat Haziran Etkinlikleri

Akasya Kültür Sanat Haziran Etkinlikleri

15.05.2017 - 12:16 | Son Güncellenme:

AKS, bu yazın en gözde tiyatro oyunlarına ve dinletilerine ev sahipliği yapacak.

Akasya Kültür Sanat Haziran Etkinlikleri

2 Haziran Cuma günü müzik dünyasınınsevilen gruplarından “Zakkum” AKS ‘de müzik seveler ile buluşacak. Ünlü rock grubu beşinci stüdyo çalışmaları“Bir Gece Yarısı” adlı yeni albümlerindeki şarkıları AKS seyircisi için seslendirecek.

Haberin Devamı

3 Haziran Cumartesi günü çocuklar AKS’de eğlenceye kaldığı yerden devam edecek. Müzikal çocuk oyunu “Bal Arısı” ile teknoloji dünyasının unutturduğu doğal güzellikler yeniden hayat bulacak. Minik sanatseverler bir yandan eğlenirken, bir yandan da doğayı korumanın önemini öğrenecek.

16 Haziran Cuma günü usta oyuncu Kemal Kocatürk’ün muhteşem performansıyla“Ben Orhan Veli” oyunu AKS’de sahnelenecek. Orhan Veli’nin kısıtlı yaşamına sığdırdığı unutulmaz şiirleri, dünya görüşü, yazıları,öyküleri ve tüm bilinmeyen yanları sanatseverleri büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

17 Haziran Cumartesi günü AKS sahnesi minik ziyaretçileri için renklenecek. Bozulan oyuncakların tamir edilmesi ve bir uğur böceğinin hikayesini anlatan ‘ Oyuncaklar’oyunu çocukları eğlendirirken, öğretecek.
AKS Çocuk oyunları saat 13.00'te, diğer tüm oyun ve dinletiler saat 20.30'da başlayacak.

Haberin Devamı

Biletler AKS Gişe ve Biletix'te...

AKS Haziran Ayı Programı;
• 2 Haziran Cuma 20.30 “Zakkum”
• 3 Haziran Cumartesi 13.00 “Bal Arısı”
• 16 Haziran Cuma 20.30 “Ben Orhan Veli”
• 17 Haziran Cumartesi 13.00 “Oyuncaklar”