Tatil Alaçatı’nın yıldızı MOMO

Alaçatı’nın yıldızı MOMO

05.07.2017 - 13:46 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl kapılarını açan, iyi yemek ve kaliteli eğlence anlayışını bir arada sunan keyifli konseptiyle ilgi gören MOMO, yenilenen yüzüyle bu sezon da Alaçatı’daki tahtını koruyor!

Alaçatı’nın yıldızı  MOMO

Geçtiğimiz yıl kapılarını açan, iyi yemek ve kaliteli eğlence anlayışını bir arada sunan keyifli konseptiyle ilgi gören MOMO, yenilenen yüzüyle bu sezon da Alaçatı’daki tahtını koruyor! Bu yazın heyecanla beklenen adreslerinin başında gelen MOMO, ev sahipliği yaptığı DJ performansları ve renkli partileriyle gecelerin ritmine yön veriyor.

Haberin Devamı

MOMO, İtalyan şef Lorenzo Pellechia’nın ayrıcalıklı lezzetleri, Miami’nin en renkli partilerine yön veren ünlü DJ Cafer Palamut’un müzikleri ve eğlenceli geceleriyle Alaçatı’nın nabzını tutuyor!

MOMO’nun bu yaz müzikleri Miami’deki başarılarıyla Türkiye’nin en önemli temsilcilerinden DJ Cafer Palamut’a emanet. Enerji dolu performansları, seçtiği yerli – yabancı keyifli şarkılarla dikkat çeken DJ Cafer Palamut MOMO gecelerinde unutulmaz anlara imza atıyor.

Eğlenceli partileri ve keyifli müzikleriyle Alaçatı’nın favori buluşma noktası olan MOMO’nun işletmesi bu yaz gece hayatının tanınan ismi Erhan Seven’e emanet! Erhan Seven benzersiz konseptlerle hazırladığı MOMO partileri ve kabinde ağırladığı ünlü isimlerle eğlence dünyasının ve Çeşme’nin çitasını yükselitiyor!

Haberin Devamı

Pazar günleri ise saat 22.00 itibariyle kabine DJ Macit Kimyacı geçiyor. Nostaljik yerli şarkılara yaptığı düzenlemeleri, Yeşilçam film replikleriyle yarattığı efsane derlemeleri ile ilgi gören, remiksleri ile dans ve elektronik müzik dünyasının hitlerine yepyeni yorumlar getiren DJ Macit Kimyacı, Pazar geceleri “Retro Sunday” konseptiyle MOMO’nun müziklerine yön veriyor.

Alaçatı gecelerine MOMO’da renk getiren isimler Cafer Palamut ve Macit Kimyacı ile sınırlı kalmıyor; sezon boyu Discolog, Cem Daniel Baltacıoğlu, Doğuş Cihan gibi müzik dünyasının tanınan isimleri kabinde performans sergileyerek gelenlere unutulmaz geceler yaşatıyor.

Burak Beşer’in hayat verdiği MOMO, renkli partileri, ayrıcalıklı kokteylleri, özgün konsepti ve fark yaratan ambiyansıyla her gün saat 18.00 – 04.00 arası, zamanını değerli kılmak ve doyasıya bu yazın tadını çıkarmak isteyenleri ağırlıyor.