Ameliyatsız yağ eritme yöntemi

Exima kavitasyonel ultrasound, elektroporasyon ve endolift teknolojilerini birleştiren, selülit tedavisinde, bölgesel yağlanma ve cilt sarkmalarında inanılmaz sonuçlar verdiğini gördüğümüz, estetik ve bölgesel incelmede olumlu tepkiler alınan anlamlı düzeyde işlevsel bir sistemdir.

Haberin Devamı

Bilimsel yayınlar tarafından en çok desteklenen ameliyatsız yağ eritme yöntemi olan kavitasyonun esası; ultrason dalgaları ile yağ dokularının eritilmesidir. Bu yeni teknolojiyi kullanan çok sayıda cihaz üretilmiştir. Eximia bunlar arasında en son üretilenlerden ve en belirgin sonuçlara ulaştıran cihazlardandır. Eximia ile sellülit tedavisinde, bölgesel yağlanmaların ve cilt sarkıklıklarının azaltılmasınsda iyi sonuçlar elde edilmektedir. Fakat bu sonuçlar kesinlikle cerrahi yöntemlere alternatif değildir. Bu yöntemler cerrahinin uygulanamadığı veya hastanın cerrahi girişim istemediği hallerde tercih edilmelidir.

Eximia, endolift ve kavitasyonel ultraporasyon teknolojilerini birleştiren yeni bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde; kavitasyon, endolift, sıkılaştırma ve lenf drenajı gibi yöntemleri aynı seansta uygulayabilmek mümkün olmakta ve daha tatmin edici sonuçlar elde edilebilmektedir.

Bölgesel yağlarınızı azaltacak, selülitli görünüme son verecek yöntem için Tıklayınız…


Yapılan çeşitli klinik çalışmalarda Eximia uygulamaları ile 40-80 dk süren bir seansta 2-5 cm arasında incelme olduğu rapor edilmiştir. Sağlanan bu incelmenin sürekliliği için 5 ila 10 seanslık tedavi programları tercih edilmelidir.

Bütün bu yönleriyle kişilerin bölgesel değişiklik arzu ettiği durumlarda bu ihtiyacı en konforlu,ağrısız ve noninvazif şekilde karşılayacak bu etkili uygulama uzun dönemler popülaritesini koruyacaktır.