Editörün Seçtikleri Amway'den lekere düşman sıvı deterjan

Amway'den lekere düşman sıvı deterjan

16.06.2017 - 11:45 | Son Güncellenme:

Artık yumuşatıcı etkisi ile Amway Home™ SA8™ Sensitive Konsantre Sıvı Deterjan, güçlü temizlik performansı ile lekelerin baş düşmanı.

Amwayden lekere düşman sıvı deterjan

50 yıldan uzun süredir ev bakım ürünlerinde uzmanlığını kanıtlayan Amway’den bir yenilik daha… Artık yumuşatıcı etkisi ile Amway Home™ SA8™ Sensitive Konsantre Sıvı Deterjan, güçlü temizlik performansı ile lekelerin baş düşmanı olacak

Haberin Devamı

Amway kullanıcılarının hayatını yeni ürünü ile de kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak tüketicilerle buluşan Yumuşatıcı Etkili SA8™ Sensitive Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı, hassas cilde sahip kişilerin giysileri için mükemmel bir formüle sahip. Süt lekeleri gibi gıda lekelerinin çıkarılmasında da etkili olan yeni SA8, kumaşlara ve renklere karşı oldukça nazik.

Dermatologlar tarafından test edilen, zararlı kalıntılar bırakmayan Amway’in bu özel ürünü düşük sıcaklıkta da etkili. Ayrıca içeriğinde Çevre Dostu BIOQUEST FORMULA™ içeren bu ürün güçlü bir temizlik performansı sunar, konsantredir ve biyolojik olarak parçalanabilir.

İçeriğinde fostat ve klor bulunmamaktadır. İnatçı lekelerin ve sabitleşmiş kirin yok edilmesine yardım eder. SA8™ Sensitive Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı konsantre formülü ile aile bütçesini de düşünüyor.

Haberin Devamı

Çünkü SA8™ Sensitive Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı’nın bir şişesi ile 33 yıkama gerçekleştiriliyor.

Yazarlar