Tatil Babylon Çeşme sezonu açıyor

Babylon Çeşme sezonu açıyor

02.06.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

Aya Yorgi koyunun berrak denizinin geniş, yeşil bir plajla buluştuğu, daima iyi müzik anlayışının hiçbir zaman değişmediği Babylon Çeşme, 3 Haziran’da müziği sahilden yaymaya başlıyor.

Babylon Çeşme sezonu açıyor

Babylon Çeşme, mevsim meyveleri ile hazırlanan enfes kokteylleri, çocuklara ve her zaman genç kalanlara özel oyun alanları ile misafirlerini bekliyor. Yazın vazgeçilmez buluşma noktalarından biri haline gelen Babylon Çeşme’nin restoran tarafında ise her sezon olduğu gibi sabah kahvaltısından, yazlık hafif tatlara, farklı damak zevklerine uzanan geniş menüsüyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Babylon Çeşme Bu Yaz Da Müzikle Dolu

Babylon Çeşme, bu sene de gün batımı partileriyle daima iyi müzik anlayışını ve yazın tüm renklerini yaşatan tatil eğlencesine devam ediyor. Yaz boyunca 4 Haziran’dan itibaren her Cumartesi saat 16:00’da başlayacak DJ Fattish ile Groovy Saturdays partilerine ev sahipliği yapacak Babylon Çeşme yaz akşamlarının ve tatilin tadını doyasıya çıkartmak isteyenleri bekliyor.

Amerikalı sanatçı, eğitmen, şair, aktivist ve TED Global üyesi Iyeoka, 23 Temmuz Cumartesi akşamı Babylon Çeşme’de sahne alıyor. Femi Kuti, Zap Mama ve Soulive gibi blues, soul ve cazın önemli isimleriyle beraber aynı sahnede performans sergileyen Iyeoka, sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir akşam için hayranlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

Mandalina ve palmiye ağaçları arasında yeşili ve maviyi buluşturan Doritos ana sponsorluğundaki Babylon Soundgarden Çeşme 13 Ağustos Cumartesi günü Babylon Çeşme’de gün boyu devam edecek plaj aktiviteleri, eğlenceli canlı performanslar ve DJ’lere ev sahipliği yapıyor. Doritos Presents: Babylon Soundgarden’ın bu sene ağırlayacağı isimlerin ilki Babylon Çeşme’ye uzun bir aradan sonra uğrayan Athena.