Aksesuar Betina Demişulam’ın tasarımları göz dolduruyor

Betina Demişulam’ın tasarımları göz dolduruyor

18.04.2017 - 15:46 | Son Güncellenme:

Özel tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Mon-Reve Bijoux, tasarladığı takılarla kadınları cezbediyor. Doğa’dan esinlenerek tasarlanan bileklikler, kolyeler ve küpeleri ihtişamıyla moda severlerin kalbini çalacak.

Betina Demişulam’ın tasarımları göz dolduruyor

Özel tasarımlarıyla adından sıkçasöz ettiren Mon-ReveBijoux, tasarladığı takılarla kadınları cezbediyor. Doğa’dan esinlenerek tasarlanan bileklikler, kolyeler ve küpelerihtişamıyla moda severlerin kalbini çalacak.

Haberin Devamı

Sezonun yeni trendi inci ile doğal taşların uyumu; kolyeden bileziğe, yüzükten küpeye kadar geniş ürün yelpazesiyle moda severlerin kalbini çalacak. Turkuaz, Mercan, Agat ve Quartz gibi değerli taşlardan oluşan koleksiyonlar doğanın yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Turkuaz taşlarla bedeninizi yenilerken mercanın ihtişamıyla enerjinizi yükselteceksiniz. Agat ve Quartz ile de sıra dışı ve modern bir güzelliğe sahip olacaksınız.

Güneşin içinizi ısıtan sarısı, denizin huzur veren mavisi, ormanın yeşil tonları ve yaz ruhunun kırmızısını bu bahar Mon-Reve Bijoux farkıyla bedenimize yansıyor. Dilediğiniz gibi takıp takıştırabileceğiniz, renk cümbüşünü doyasıya yaşayabileceğiniz ve en önemlisi tarzlar arası bir yolculuğa çıkabileceğiniz konuşan kolyeler, çiçeklerden ilham alınan bileklikler ve şiir gibi işlenen romantik küpeler sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Özel tasarım takı alışverişinin vazgeçilmez adresi olan Mon-Reve tasarımlarını onlineolarakta satın alabilirsiniz. Online sipariş vererek artık bulunduğunuz ortamda doğal taşların pozitif etkileri ve MonReve’in özgün tasarımlarıyla her ortamda göz kamaştıracaksınız!

Yazarlar