Cilt Bakımı Beyaz bir tene kavuşmak artık çok kolay!

Beyaz bir tene kavuşmak artık çok kolay!

08.02.2017 - 15:47 | Son Güncellenme:

Ten renginizi beyazlatmayı yarayan kozmetik ürünleri bütçenizi zorlamaya başladıysa evde kendi yönteminizi kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Beyaz bir tene kavuşmak artık çok kolay

Doğal ürünlerle yapılan ten rengi açıcı yöntemler, çabuk sonuçlar vermeyebilir. Bu yüzden sabretmeniz ve hiç aksatmadan gününe uygulamanız gerekir.

Haberin Devamı

Doğal yöntemlerle yapılan karışımlarla, hem bütçenizi yormamış olursunuz hem de yüzünüze kimyasal değmesine engel olmuş olursunuz.

Beyaz bir tene kavuşmak için en çok işinize yarayacak ürünler süt ve limondur. Süt ve limonla 1 ayda gözle görülebilir sonuçlar elde edebilirsiniz. Ancak bunu uygulamanız için küvete ihtiyacınız olacak. Küveti ılık suyla doldurduktan sonra suyun içerisine bir bardak tam yağlı süt ve bir adet limonun suyunu ilave edin.

Küvetin içerisine girerek yaklaşık 20 dk boyunca vücudunuzun bütün bölgelerine gelmesini sağlayacak şekilde yıkanın. 20 dk sonunda temiz su ile durulanın.

Sütün içerisinde enzimleri aydınlatma özelliği vardır. Sütün diğer özelliği de cildi nemlendirmesidir. Sütle limonu birlikte kullanarak limonun kurutucu etkisini de engellemiş olursunuz.

Haberin Devamı

PembeNar özel...

Yazarlar