Kültür Sanat bomontiada’da bu hafta neler var?

bomontiada’da bu hafta neler var?

19.07.2017 - 11:07 | Son Güncellenme:

Dalganabak ve The Away Days konserlerinin yanı sıra Kolombiya Festivali bu hafta bomontiada'da...

bomontiada’da bu hafta neler var

Her Cuma 20.30’da bomontiada’da düzenlenen ücretsiz Avluda Caz konserlerinde bu hafta Dalganabak sahne alıyor. 2013’ten beri kendi bestelerini yapan, elektronik altyapı ile funk, caz, Balkan ve swing türlerini birleştiren Dalganabak, 21 Temmuz’da bomontiada’da.

Haberin Devamı

Klasik indie-rock’tan shoegaze, dream pop ve psikedelik tınılara geniş yelpazede dinleyiciyle buluşan The Away Days, 22 Temmuz Cumartesi saat 21.30’da babylon x bomontiada Avlu etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak müzikseverlerle buluşuyor.

bomontiada’da bu hafta neler var

Kolombiya Festivali bomontiada’da

bomontiada’da, 25 – 30 Temmuz tarihleri arasında “Kolombiya Festivali” düzenleniyor. Tamamı ücretsiz gerçekleşecek film gösterimleri, dans şovları ve fotoğraf sergisi ile Kolombiya kültürü bomontiada’ya taşınacak.

Kolombiya sinemasının dikkat çeken yapımlarından “Gabo: The Magic of Reality”, “The Wind Journeys”, Land and Shade” ve “Embrace of Serpent” festivalin ilk 4 günü 25 – 28 Temmuz tarihleri arasında saat 21.30’da bomontiada Avlu’da gösterilecek. Kolombiyalı mimar, fotoğrafçı ve film yapımcısı Nicolás Van Hemelryck’in Amazon Ormanları’nın eşsiz güzelliğini gösteren “Amazing Amazon” adlı fotoğraf sergisi ise festival boyunca her gün bomontiada Alt’ta saat 19.30’da başlayacak. Kolombiya’nın en yetenekli dansçılarından oluşan Colombian All Star Dance Company’nin sergileyeceği akrobatik-salsa performansı 29 Temmuz Cumartesi saat 21.30’da, 30 Temmuz Pazar ise 17.00’de bomontiada Avlu’da yapılacak. Katılımcılar, ayrıca 29 Temmuz tarihinde kurulacak stant ile festivalde birbirinden farklı Kolombiya meyveleri ile tanışacak.

Yazarlar