Editörün Seçtikleri Daha güçlü tırnaklar için asetonsuz oje çıkarıcı

Daha güçlü tırnaklar için asetonsuz oje çıkarıcı

10.08.2017 - 12:25 | Son Güncellenme:

Fresh’n Soft Asetonsuz Oje Çıkarıcı E vitamini içeriğiyle daha güçlü tırnaklar vaad ediyor.

Daha güçlü tırnaklar için asetonsuz oje çıkarıcı

Güzellik… Tarih boyunca var olan geçen her yüzyılda anlamı ve alanı genişleyen gerçek bir devrim. Öyle ki, güzellik adına yazılmış şiirlerden çizilmiş tablolara ve uğrunda feda edilen zamanların yegane ilham kaynağı. Yeni nesil güzellik anlayışı ise bir parçadan ziyade tepeden tırnağa bir bütünü temsil ediyor. Fresh’n Soft, yeni nesil güzellik anlayışının izinden gidiyor ve tırnak bakım ürünleriyle gerçek bir güzellik fırsatı sunuyor. Asetonsuz oje çıkarıcı ile hem sağlıklı hem de pratik bir tırnak bakımının anahtarını veriyor.

Haberin Devamı

E vitamini içeriğiyle güçlü tırnaklar!

Oje çıkarılırken defalarca temizleme işlemi uygulanması, tırnakta kurumaya ve tahrişe yol açıyor. Aseton, tırnak cilalarını etkin şekilde çıkartan kimyasal bir çözücüdür. Yoğun kullanımında tırnakları olumsuz etkileyerek, daha kolay kırılabilir hale getirir ve hatta ciltte sorunlara neden olabilir. Fresh’n Soft’un aseton içermeyen ve E vitamini ile desteklenen ürünü; cildin elastikiyetini, pürüzsüzlüğünü koruyarak tırnak çevresinin kurumasını önler.

Tırnaklarınızın sağlıklı kalması için tercih edebileceğiniz asetonsuz Oje Çıkarıcı ile güzel tırnaklara sahip olmak çok daha kolay.

Yazarlar