Makyaj Doğal yöntemlerle dudak büyütme

Doğal yöntemlerle dudak büyütme

20.06.2017 - 15:42 | Son Güncellenme:

İnce dudaklara sahipseniz üzülmeyin. Estetik olmadan, doğal yollarla da dudaklarınızı dolgun göstermeniz mümkün. İşte size birkaç ipucu:

Doğal yöntemlerle dudak büyütme

Dudaklarım dolgun görünsün istiyorsanız çözümü aslında çok basit. Estetik ameliyata gerek olmadan, dolgu yaptırmadan basit yöntemler ve makyaj hileleriyle dudaklarınızı daha kalın ve dolgun gösterebilirsiniz. Aksini isteyenler için ise durum çok daha kolay.

Haberin Devamı

Dudaklarınızı fırçalayın

Bir lip balmı dudaklarınıza sürün ve diş fırçası yardımıyla fırçalayın. Böylece dudak üzerindeki ölü deri gidecek ve dudaklarınız daha dolgun görünecektir.

Fırçalarken tarçın kullanın

Biraz tarçın ile birkaç damla zeytinyağını karıştırıp dudağımızı fırçalarsak kan dolaşımı hızlanacak ve dudaklarımız daha dolgun görünecektir. Dudağınızda karıncalanma hissi duyabilirsiniz; bu da yaptığınız işlemin işe yaradığını gösterir.

Açık renk kalem kullanın

Dudağınızın orta kısımlarını açık renk bir dudak kalemi ile doldurun ve üzerine rujunuzu sürün. Böylece yine dudaklarınız dolgun görünecektir. Aynı zamanda parlatıcı bir gloss ve üst dudağa uygulanan highlighter ürünleri de dudağı iri gösterir.

Haberin Devamı

Dudağımı nasıl küçültürüm?

Dudağı dolgun göstermek kadar küçük göstermek de merak edilen konulardan biri. Bunun için de yapmanız gereken fondötenle dudak kapatma işlemini uygulayıp kalemle daha küçük bir dudak çizmek.

Yazarlar