Aşk Dövmeli erkeklere kötü haber

Dövmeli erkeklere kötü haber

26.12.2016 - 11:28 | Son Güncellenme:

Yapılan bir araştırmaya göre kadınlar dövmeli erkeklere güvenmiyor. Dövmeli erkeklerin daha maskülen olduğu düşünülüyor. Maskülen erkeklerde ise tehlike çanları çalıyor.

Dövmeli erkeklere kötü haber

Birçok kadın dövmeli iri yarı erkeklerle çıkmak konusunda tereddüt eder. Ancak yeni bir araştırma şüphelerinde haklı olduklarını gösterdi. Araştırmaya göre, dövmeli erkeklerin aldatma ihtimali diğerlerine oranla daha yüksek.

Haberin Devamı

Daily Mail'in haberine göre, Polonya'da yapılan araştırmada 2 bin 500 heteroseksüel erkek ve kadına üstsüz erkekler hakkında ne düşündükleri soruldu. Bazı fotoğraflarda erkeklerin kollarına, küçük dövmeler eklendi.

Erkekler, dövmeli erkeklerin dövmesizlere göre daha çekici olduğunu söylerken kadınlar tam tersini söyledi. Araştırmanın sonucuna göre, dövmeli erkeklerin daha sağlıklı, maskülen, dominant ve agresif olduğu düşünülüyor.

Yüksek testosteronla bağlantılı olan maskülenlik, erkekleri aldatmaya teşvik ediyor. Polonyalı araştırmacılar, testosteronla ilişkili özelliklerin karanlık tarafı, kadınların dövmeli erkekleri iyi bir eş ve baba olarak görmemesini açıklıyor diye konuştu.

Öte yandan, New Mexico Üniversiteli bilim insanları, daha önce yapılan bir araştırmada sadık partnerlerin daha düşük testosteron seviyesine sahip olduğunu ortaya koymuştu. Buna karşın aldatan erkekler daha yüksek testosteron seviyesine sahip.

Haberin Devamı


Duygu Bay / PembeNar

Akşamdan Kalmalar İçin Öneriler

UOeVY7gN9pvd

Yazarlar