Editörün Seçtikleri Flormar'dan tropik etki

Flormar'dan tropik etki

18.05.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Flormar, bronz ve eğlenceli yaz renklerinden ilham alan Tropical Splash koleksiyonu ile yaza merhaba diyor!

Flormardan tropik etki

Yazın neşe ve enerjisini ambalaj tasarımlarına taşıyan Flormar’ın bronz ve canlı renklerden oluşan Tropical Splash koleksiyonu ile makyajınız daha doğal ve eğlenceli bir hal alacak! Bronz ve aydınlatıcı pudradan, çarpıcı bakışlar yaratan volume maskaraya, yaz ışıltısını gözlerinize taşıyacak olan metalik farlardan, zengin dokulu ruj ve gloss’lara kadar uzanan ürün ailesini renkli ojeler, yaz enerjisini teninize taşıyacak olan parfüm ve vücut spreyleri ile tamamlıyor!

Haberin Devamı

“Tropical Sun Bronzing Powder” ile doğal ve ışıltılı bronzluk etkisi!

Güneşin parlak ve bronz etkisini cildinize taşıyan Tropical Sun Bronzing pudra cildinizde doğal ve çekici bir görünüm sağlayacak! Maldives, Ibiza, Mykonos ve Saint Tropez ürün isimleri ve dört renk alternatifi ile ünlü kumsalların bronz yansıması bu yaz sizinle olacak…

“Splash Powder Illuminator” ile göz alıcı çizgiler!

2017’nin trendi haline gelen aydınlatıcılar yaz makyajınızın vazgeçilmezi olmaya aday! Parlak ve yumuşak dokusu ile makyajınıza canlılık katan Splash Powder Illuminator’ı iki renk alternatifi ve kolay kullanımı ile yaz boyunca yanınızdan ayıramayacaksınız…

Baştan çıkarıcı bakışlar “Dramatic Volume Mascara” ile mümkün!

Haberin Devamı

Kirpiklerinize değdiği an yoğun hacim veren Dramatic Volume Mascara eşsiz bakışlara sahip olmanız için ideal! Kremsi ekstra siyah dokusu ve özel fiber fırçası ile kirpikleriniz uzun ve dolgun görünüp, çekici ve baştan çıkarıcı bakışlara sahip olmanızı sağlayacak.

Yaz ışıltısını “Summet Metallics Eyeshadows” ile gözlerinize taşıyın!

Metalik yaz renkleri ve yumuşak dokusu ile makyajınızın tamamlayıcısı Summer Metallic farlar, gündüz ya da gece makyajınızı tamamlayacak! Uzun süre kalıcı, sekiz renk alternatifi ve pürüzsüz, parlak dokusu ile yaz aylarının ışıltısı gözleriniz de olacak!

“Pure Plumping Lipgloss” dolgun ve etkileyici dudaklara sahip olacaksınız!

Pure Plumping’in parlak kremsi dokusuna, naneli ferahlatan hissine ve dolgunlaştırıcı etkisine bayılacaksınız! Hafif yapıdaki şeffaf dolgunlaştırıcı Pure Plumping parlatıcı, ince çizgilerin görünümünü azaltarak dudakları daha dolgun gösterip, nemlendiriyor.

“Tropical Lipstick” ile göz alıcı dudaklar!

Yaz boyunca enerjinize enerji katacak olan Tropical Splash rujlar, zengin içeriğindeki mango ve kakao yağı ile dudağınızı nemlendirirken, altı renk alternatifi ve yumuşak dokusu ile bu sezonun en hit ürünü olmaya aday!

Dolgun ve etkileyici dudaklar “Tropical Lipgloss” ile mümkün!

Canlı renkleri ve zengin içeriği ile dudakları nemlendirip, daha pürüzsüz ve dolgun görünmesini sağlayan Tropical Lipgloss sayesinde etrafınızdaki herkesi büyüleyeceksiniz!

Haberin Devamı

Canlı renkleri ve özel geniş fırçası ile “Jelly Splash Nail Enamel”

Bu yaz tırnaklarınız Jelly Splah ojeleri ile daha renkli ve eğlenceli olacak! Dört renk alternatifi bulunan ve sadece tek kat uygulama ile yoğun renk veren yapısı ile Jelly Splash ojelerinin renklerini birbiriyle kombinleyebilir, farklı nail art tasarımlarıyla neşeli tırnaklara sahip olabilirsiniz!

Yaz aylarının enerjisini ve ferahlığını “Splash Edt” ile teninize taşıyın!

Splash Edt tropik meyvelerin ve eşsiz çiçeklerin müthiş kokularını bir araya getiren iki yeni parfümü Tropical Splash koleksiyonu ile sunuyor. Ferah meyvelerden ve çiçeksi notalardan ilham alan Paradise ve Vanilya, yaseminin eşsiz kokusu ile duyulara hitap eden Holiday olarak iki farklı konseptte sunulan parfümlerin müthiş kokusunu gün boyu üzerinizde hissedeceksiniz…

Yazın büyülü etkisini “Splash Body Mist” ile hissedeceksiniz!

Yaz meyvelerinin taze, zengin ve doğal kokusunu taşıyan Splash Body Mist’ler, ferahlatıcı ve rahatlatıcı etkisi ile gün boyu tazelenme fırsatı sunuyor.165ml özel şişelerde eğlenceli tasarımı ile sunulan Tropical Splash Body Mist’ler Paradise, Holiday, Sunset ve Seaside alternatifleri ile raflarda yerini aldı.

Yazarlar