Estetik Genital organı hayatını kabusa çevirdi

Genital organı hayatını kabusa çevirdi

06.03.2017 - 15:03 | Son Güncellenme:

Genital organının fazla büyük olduğunu söyleyen kadın, birlikte olduğu erkeklerden gelen korkunç yorumlardan sonra bıçak altına yatmaya karar verdi.

Genital organı hayatını kabusa çevirdi

Antonia isimli kadının genital organı yüzünden cinsel hayatı kabusa döndü. Antonia'nın fazla büyük olduğu için sarkan vajinası yıllarca onu rahatsız etmiş. Erkeklerin acımasız yorumları da eklenince talihsiz kadın bıçak altına yatmaya karar vermiş.

BBC Three'de yayınlanan My Unusual Vagina belgeselinde labiyoplasti yaptıran Antonia, operasyon için 3 bin 100 pound (14 bin lira) harcadı ancak sonuçtan memnun olmadığını söyledi.

Belgeselde yaşadığı büyük utancı dile getirdi:

"Labyanın iç kısmındaki deri elastik bantlar gibi. Cinsel ilişkiye girmek oldukça acı verici ve rahatsız edici. Sevgililerimden bir tanesi normal vajinalı biriyle birlikte olmak için can attığını belirtmişti. Bir tanesi de vajinamın bir savaş bölgesi gibi göründüğünü söylemişti."

Genital organı hayatını kabusa çevirdi

Vajinası bikinisinden dışarı taşıp yandı

Genç kadının tek problemi cinsel hayatı değil. Günlük hayatı da onun için bir kabusa dönebiliyor. Antonia kız arkadaşlarıyla çıktığı bir tatil sırasında labyanın bikiniden dışarı çıkıp yandığını söylüyor.

Antonia, sürekli internette vajina fotoğrafları arayarak başkalarınınki ile kendisininkini karşılaştırıyor.

Operasyondan üç hafta sonra konuşan kadın, sol tarafının iyileştiğini ancak sağ tarafının şiş ve deforme olduğunu belirtti. Ancak, eski halinden daha iyi göründüğü için şükrettiğini söyledi.


Kaynak: Daily Mail

PembeNar

Yazarlar