Yaşam Hakan Kırkoğlu 24 Mart günlük burç yorumları

Hakan Kırkoğlu 24 Mart günlük burç yorumları

24.03.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Hakan Kırkoğlu’nun hazırladığı 24 Mart günlük burç yorumları ile gün içinde nelerden kaçınıp, neler yapmamız gerektiğini bulabiliriz. Hareketli bir gün olabileceğini belirten Hakan Kırkoğlu 24 Mart günlük burç yorumları ile yanlış değerlendirmelere dikkat çekiyor. İşte 24 Mart günlük burç yorumları…

Hakan Kırkoğlu 24 Mart günlük burç yorumları

24 Mart günlük bur yorumları ile Hakan Kırkoğlu görüşmeler ve yolculuklar açısından hareketli bir gün olabileceğini söylüyor. Tüm burçlar hakkında yaptı değerlendirmelerde önemli ipuçları veren Hakan Kırkoğlu maya takvimi değerlendirmesi de yapıyor.

İşte 24 Mart günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Fikirleri abartabiliriz
Bugün ne yapılabilir ?
Bugün hareket, görüşme ve yolculuklar açısından oldukça canlı bir gün olabilir. Yeniliklere de açığız. Ancak özellikle karşılıklı tartışmalarda ya da görüşmelerde düşüncelerimizi fazlasıyla abartma yoluna da gidebiliriz. Bu durum aşırı bir iyimserlik yüzünden yanlış değerlendirmeler yapmamıza da neden olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Dolayısıyla işle ilgili konularda biraz daha gerçekçi olmak yararlı olacak. Bugün aynı zamanda güzellikler yaratmak, keyifli konulara yönelmek açısından da son derece uygun koşullar getirmekte. Eğlenceli uğraşlar, hayatın konforlu tarafına yönelme, tembellik ve zevkler öğle sonrasında daha fazla gündeme gelebilir.

Hakan Kırkoğlu 24 Mart günlük burç yorumları

KOÇ Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. Değiştirmeniz gereken konularda güçlü kişiler tarafından engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelip paylaşım içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgili dedikodular duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış meydana gelebilir. Planladığınız işleri çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürütmek durumunda kalabilirsiniz. Bugün üstlerinizle iletişiminizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizde netleşmeyen koşullar olabilir. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Bugün iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmalar olabilir. Sakin olmaya çalışın. Olayları çözümlemek sandığınızdan daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde koşullar tahmin ettiğiniz gibi gelişmeyebilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz.

YENGEÇ Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Bugün endişe duyduğunuz finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklarınızla ilgili konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Yapacağınız sözleşmeler sizi bağlayabilir. Güçlü kişilerden aldığınız destekler nedeniyle yorulabilirsiniz. Borç ve alacak konuları gündeme gelebilir. Rutin işlerinizi toparlamak daha iyi bir fikir olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Bugün eşinize bazı konularda destek olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendinizi ifade etmek ve onlarla uyum içinde olmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabileceksiniz. Sizi kısıtlayan olaylara karşı kabullenici davranabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatınız olacak.

BAŞAK Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Çalışma hayatında sorumlu olduğunuz konularda eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için plan program yapabilirsiniz. Bazı konularda çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Konuşmalarınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

Haberin Devamı

İş/Para Aşk Sağlık Eğitim

TERAZİ Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Bugün keyif aldığınız konularda daha aktif olabilirsiniz. Günlük işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Yeni konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Aldığınız eğitimlerde değişiklikler olabilir. Gün içinde iletişim kurmakta zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

AKREP Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Bugün evinizde teknik konularla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Ailevi konularda sakin kalmaya çalışın. Tartışmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Eğitim programınızda değişiklikler olabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

YAY Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimde olduğunuz kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. Üstlerinizden gelen uyarılar olabilir. Eğitimle ilgili işlerde değişiklikler sizi zorlayabilir. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sıkıntılı durumları kabullenirseniz daha rahat atlatılırsınız

Haberin Devamı

OĞLAK Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Parasal konularda bilgi alışverişi olabilir. Gereksiz harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün işletişimde olduğunuz kişiler tarafından baskılandığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili çözümler üretmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde tamamlanmalar olabilir. İşlerinizi başkalarıyla paylaşmak durumunda kalabilirsiniz.

SAKA Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Bugün kişisel olarak ilgilendiğiniz konularla daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda karşınızdakine kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bilgi paylaşımı içinde olabilirsiniz. Beslenmenizde özen göstermelisiniz. İşlerinizdeki teknik konuları çözmeye başlayabilirsiniz.

BALIK Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Bugün üstünde düşündüğünüz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilere kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eğitimler gündeme gelebilir. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Etrafınızdaki kişilere karşı fedakarlık içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kabullenmeniz gereken durumlar oluşabilir.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Galaktik ton 11 /Jaguar Yenilik ve değişim vurgulanıyor. Bugün bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini görebiliriz. Gizlilik önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeye çalışmalıyız.

Yazarlar