Editörün Seçtikleri Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk ile hacimli saçlar

Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk ile hacimli saçlar

06.06.2017 - 15:10 | Son Güncellenme:

Dünyanın 1 numaralı şampuanı(*) Head&Shoulders, Ekstra Dolgunluk şampuanıyla, dolgun ve hacimli saçların formülünü tüm kadınlarla paylaşıyor.

Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk ile hacimli saçlar

Dünyanın 1 numaralı şampuanı(*) Head&Shoulders, Ekstra Dolgunluk şampuanıyla, dolgun ve hacimli saçların formülünü tüm kadınlarla paylaşıyor. Bu yaz saçlarıyla fark yaratmak isteyen kadınlar, Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk ile yaza güzel bir başlangıç yapıyor. Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk 3 etkili formülüyle kepeğe karşı etkin koruma sağlarken, ekstra dolgun ve güzel saçlar için saç derisi bakımını da tamamlıyor.

Haberin Devamı

Head&Shoulders, bu yaza dolgun ve hacimli saçlarla girmek isteyen kadınlara yeni 3 etkili formül Ekstra Dolgunluk şampuanını sunuyor. Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk, saçların hacim kazanmasına yardımcı olurken kolay şekil almasını da sağlıyor.

Yaza etkileyici saçlarla girmek isteyen tüm kadınlar için Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk; saç derisini ve saçı arındırıyor, koruyor ve nemlendiriyor.

Güzel saçların sağlıklı saç derisiyle mümkün olduğunu bilen Head&Shoulders, en yüksek güzellik standartlarıyla denenmiş ve test edilmiş kepeğe karşı etkili Ekstra Dolgunluk şampuanı ile saçlara hacimli bir görünüm kazandırıyor. Tek bir ürün ile kadınlar, hem düzenli kullanımda kepeğe karşı yüzde 100’e kadar etkin koruma sağlıyor ve saç derisi bakımını yapıyor hem de saçlarını dolgun ve güzel bir görünüme kavuşturuyor. Head&Shoulders ile bu yaz kadınlar, ekstra dolgun saçlarıyla fark yaratıyor.

Haberin Devamı

? Temmuz 2015- Haziran 2016 arası Nielsen satış bilgilerine dayanan P&G hesaplamaları

Yazarlar