Tatil Hilton İstanbul Bomonti SPA kampanyaları

Hilton İstanbul Bomonti SPA kampanyaları

23.05.2017 - 14:08 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bomonti, İstanbul’un karmaşasından ve yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri yarı olimpik havuzuna davet ediyor.

Hilton İstanbul Bomonti SPA kampanyaları

Hilton İstanbul Bomonti, İstanbul’un karmaşasından ve yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenleri yarı olimpik havuzuna davet ediyor. Kendinizi tatilde hissettirecek bu küçük mola, yazın sıcağından kaçıp hem serinlemek, hem de dinlenmek isteyenler için ramazana özel üyelik indirimi fırsatıyla en ideal seçenek olacak.

Haberin Devamı

Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber küçük bir tatil yapmak isteyenler için Hilton İstanbul Bomonti’nin yarı olimpik havuzu, tüm havuz severleri bekliyor. Hilton’un muhteşem atmosferinde nefes alacağınız ve tazeleneceğiniz, günlük giriş ücreti kişi başı sadece 120 TL olan bu küçük molada, açık ve kapalı havuzun yanında sauna, buhar odası, hamam ve fitness alanlarına da giriş yapabilirsiniz.

Ayrıca ramazana özel eforea SPA’nın indirimli üyelik fırsatından faydalanabilir, 1200 TL’den başlayan fiyatlarla ve yüzde 10’luk aile ya da grup indirimleriyle sahip olacağınız bu üyelik paketiyle istediğiniz zaman açık havuzun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ramazana özel indirimli SPA üyeliğinin ayrıcalıkları yalnızca havuzla bitmiyor. 3.300 m² alanı ile Avrupa’nın en büyüğü konumunda olan Hilton’un SPA markası eforea SPA, 14 bakım odası, 3 Türk hamamı, sauna-buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları ve lüks bakım hizmetleriyle özel misafirlerine benzersiz bir SPA deneyimi yaşatıyor.

Haberin Devamı

Her gün 6.00-23.00 saatleri arasında hizmet veren fitness, sauna, buhar, hamam, kapalı ve açık havuz, dinlenme alanları ve soyunma odalarından faydalanabilen üyeler, tecrübeli fitness eğitmenlerinin yapacağı ölçümler ve antrenman programlarıyla bilinçli bir şekilde sınıf derslerine katılabiliyor, pilates, zumba ve crunch gibi eğlenceli spor aktivitelerinin keyfini çıkarabiliyor.

Ücretsiz vale hizmeti ve 6 saate kadar ücretsiz otopark kullanım hakkı da sunan eforea SPA üyeliği, tüm üyelere, ayda bir kez ücretsiz misafir getirme hakkı da sunuyor. Ayrıca SPA’da alacağınız masaj, hamam ve diğer tüm bakım hizmetlerinde %20, yiyecek-içecek outlet’lerinde %15 ve konaklamalarda %20 indirim de Hilton İstanbul Bomonti tarafından sağlanıyor.