Saç Bakımı Hızlı saç uzatma yöntemleri

Hızlı saç uzatma yöntemleri

20.03.2017 - 16:01 | Son Güncellenme:

Kim hızlı saç uzatma yollarına kolayca sahip olmak istemez ki… Hızlı saç uzatma için en doğal yöntemleri sizin için bir araya topladık. Mutfağınızdaki ürünlerle saçlarınızı hemen uzatabilirsiniz. İşte hızlı saç uzatma yöntemleri.

Hızlı saç uzatma yöntemleri

Hızlı saç uzatma yöntemlerini denemek isteyen herkesin çok hoşuna gidecek etkili tarifler veriyoruz. Saçlarının kısalığından sıkılan ve biran önce sağlıklı bir şekilde uzamasını isteyen herkes çeşitli hızlı saç uzatma tekniklerini deniyor. Ancak bunlardan birçoğu doğal olmayan ve saçlarınıza zarar verebilecek yöntemler.

İşte bu nedenle tamamen doğal çözümler sunarak hızlı saç uzatma yöntemlerini veriyoruz.

Yumurta akı
Yumurta akının hepimizin mutfağında bulunan doğal bir saç uzatma yöntemi olduğunu söylesek inanır mısınız? İnanmalısınız çünkü saçlarınızın sağlığı için bakım yaparken aynı zaman da hızlı uzamasını da sağlıyor. Yumurta akını saçınıza sürdükten sonra streçle sarın ve 1 saat bekleyin. Daha sonra yıkayıp durulayın.

Kokmasından endişe etmeyin herhangi bir koku kalmayacaktır.

Hızlı saç uzatma yöntemleri

Doğal yağlar
Aktardan rahatlıkla bulabileceğiniz doğal yağlar saçlarınızın hızlıca uzamasına yardım ederken aynı zamanda besler.

*Biberiye yağı
*Lavanta yağı
*Jojoba yağı
*Kekik ağacı yağı
*Sedir ağacı yağı

Üç damla biberiye yağı, üç damla jojoba ve lavanta yağı, iki damla kekik ağacı yağı ve sedir ağacı yağı bir kabın içinde karıştırıldıktan sonra karışımı kısık ateşte 5-6 dakika kadar ısıtın. Çok sıcak olmamasına dikkat edin. Daha sonra saç diplerinize masaj yaparak sürün ve yarım saat kadar bekletin ve durulayın.

BİR HAFTADA SAÇ UZATAN KÜR

Elma sirkesi
En kolay yöntemlerden biri de elma sirkesidir. Elma sirkesi saçlarınızı uzatmakla kalmaz kepek problemi varsa onun çözümüne de yardımcı olur. Yapmanız gereken sadece durulama duyunuzun içine 2-3 damla elma sirkesi eklemektir.

Saç Boyarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yazarlar