Kültür Sanat Holifest İstanbul’17 başlıyor!

Holifest İstanbul’17 başlıyor!

07.04.2017 - 17:54 | Son Güncellenme:

Hint Kültürü'nün en büyük geleneksel bayramı ve 2016’nın en ses getiren etkinliği olan Holifest bu sene tekrar sizlerle İstanbul’da!

Holifest İstanbul’17 başlıyor

Dünyanın 50’den fazla ülkesinde kutlanan, Hint Kültürünün en büyük geleneksel bayramı ve 2016’nın en ses getiren etkinliği olan Holifest bu sene tekrar sizlerle İstanbul’da! 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Sarıyer'de gerçekleşecek olan Holifest İstanbul’17 , yılın ilk açık hava festivali olma özelliğini koruyor.

Katılımcılar, şehrin karmaşasından uzaklaşarak, baharın gelişini müjdeleyen müthiş bir Holi Festivalinin coşkusunu yaşayacaklar. Etkinlik alanında Hint mutfağının birçok çeşidini bulacakları restoranlar, Hint kınası atölyeleri, Hint dans grupları, dünyaca ünlü Hintli DJ’ler, Hint giysi ve aksesuarlarının sergilendiği butiklerle Hint kültürünün tüm güzelliklerini tadacaklar.

Haberin Devamı

Holifest İstanbul’17 başlıyor


Sıradan bir hafta sonunu rengarenk bir bahar festivaline çevirecek olan Holifest İstanbul’17 dj programı, dans gösterileri, her saat başı boyalara bulanacağınız bir eğlenceyle size unutulmaz bir hafta sonu yaşatmayı vaat ediyor.


Hangi Ayakkabı Nasıl Kombinlenir?