Kültür Sanat İnanılmaz Hayvan Macerası 16 Haziran’da raflarda

İnanılmaz Hayvan Macerası 16 Haziran’da raflarda

15.06.2017 - 11:04 | Son Güncellenme:

Okurlarını, sayfalarında dünyanın dört bir yanına gitmeye ve en inanılmaz, en muhteşem hayvanları bulmaya davet eden İnanılmaz Hayvan Macerası, 16 Haziran’dan itibaren hep kitap etiketiyle raflarda!

İnanılmaz Hayvan Macerası 16 Haziran’da raflarda

Okurlarını, sayfalarında dünyanın dört bir yanına gitmeye ve en inanılmaz, en muhteşem hayvanları bulmaya davet eden İnanılmaz Hayvan Macerası, 16 Haziran’dan itibaren hep kitap etiketiyle raflarda! Brendan Kearney imzalı İnanılmaz Hayvan Macerası, 4 yaş üstü okurlara hitap ettiği gibi çocuklar ile vakit geçirmek, oyun oynamak isteyen yetişkinlere de güzel bir fırsat sunuyor.

Modern hayatın içinde fark etmek zor olsa da dünyamızı pek çok hayvanla paylaşıyoruz. Ormanlar, göller, çöller, derin denizler, dağların tepeleri, mağaraların dipleri hayvanların yaşam alanlarını oluşturuyor.

Haberin Devamı

İnanılmaz Hayvan Macerası’nda okurlar, 21 farklı yaşam alanıyla ve orada yaşayan, adı daha önce pek duyulmamış hayvanlarla karşılaşacak. Hayvanlar ve onların doğal ortamlarıyla ilgili kısa bilgilerin de bulunabileceği kitapta görseller ön plana çıkıyor. Kitap, sayfa sonlarındaki sorularla okurları resimlerde gizlenen hayvanları bulmaya davet ediyor.

Berrak İdiman’ın dilimize çevirdiği İnanılmaz Hayvan Macerası, hep kitap’ın kurgu-dışı kategorisinde, 16 Haziran’dan itibaren raflardaki yerini alacak.