Stil Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu

Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu

06.04.2017 - 16:30 | Son Güncellenme:

Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu’nun ikinci teması Zarif Tüyler…

Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu

Versay Sarayı’nın eşsiz güzellikteki bahçelerinden ilham alan Zarif Tüyler teması bahçedeki kuş türlerine atıfta bulunuyor. Temanın renkleri; mor, mint, uçuk mavi, beyaz ve somon. 12 elbiseden oluşan Zarif Tüyler teması detayları ile hem çarpıcı hem de farklı. Öne çıkanlar parçalar; tavus kuşu görünümlü uzun ve kısa elbiseler.

Haberin Devamı

Tülle tasarlanmış yaprak figürleri elbiselerin eteklerinde adeta zarif bir tavus kuşunun kanatlarını açıp salınmasını andıran bir görünüm sağlıyor. Mor ve mint üstler taşlar ile zenginleştirilmiş, tüy ve tüllerden oluşan taşlı taçlarla da prenses görünümü tamamlanıyor.

Kuş desenli aplikeli kumaşlar, danteller, inciler ve tütüler temanın diğer elbiselerinin ana oyuncuları. 12 zarif elbiseden oluşan Zarif Tüyler teması pastoral bir hayal dünyasını minik prenseslerle buluşuyor. Elbiselere uyumlu tüylü taçlar da bu pastoral dünyanın tamamlayıcı parçaları oluyor ve bizi Marie Antoinette’nin büyülü bahçelerine davet ediyor.

3 ile 12 yaş arası kız çocukları için sipariş üzerine kişiye özel 15 günde üretilen bu koleksiyon için @infantascouture instagram hesabını ve infantas.net web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.
Infantas prenseslere layık couture elbise ve aksesuarlarıyla küçük prenseslerin hayallerini gerçekleştiriyor, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla da onları Marie Antoinette’in renkli dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

Haberin Devamı

Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu

Fransa’nın son ve en ihtişamlı kraliçesi Marie Antoinette, gösterişli hayatı ile sanat ve moda dünyasına hala ilham olmaya devam ediyor. Infantas, geçmişin prenseslerinden esinlenerek günümüzün modern prenseslerini yaratmayı arzularken, Marie Antoinette onuruna bir koleksiyon hazırladı.

2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonun pastel renkleri, dantelleri, tüyleri ve ışıltılı zarif detayları, adeta Versay Sarayı’nın küçük prenseslerinin günümüze ışınlanan modern yansımaları gibi…
Infantas 2017 İlkbahar-Yaz Marie Antoinette Koleksiyonu dört temadan oluşuyor; “Büyülü Düşler”, “Zarif Tüyler”, “Renkli Masallar” ve “Beyaz Çiçekler”…

Yazarlar