İnternette Güvenli ve Kaliteli Alışveriş için

Besin ve beslenme bilgisi bilgisayar ortamında yaygınlaşmaktadır. Bilgisayarınız size beslenme gazetelerini, beslenme-diyet kaynaklarını, ilgili bilgileri, sağlıklı yemek tariflerini ve hatta diyetisyenle “sohbet” şansını sunmaktadır.

Haberin Devamı

Diğer basın organlarında olduğu gibi, bu bilgi kaynağı da yanlış anlaşılan bilgileri içerebilir. Benzer sağlık bilgileri, online bilgilerle öğrenebilir ve diğer beslenme bilgilerini de değerlendirerek kullanabilirsiniz.

Güvenebileceğiniz bilgileri sağlayan web sitelerinin belirlenmesinde şu maddeleri inceleyiniz:

• Sitenin sahibi veya şirket ismi belirli mi? Müşteri hizmetleri her an hizmet veriyor mu? Bu sitenin incelenmesi potansiyel eğilimleri konusunda bize ipucu verir.
• Yazarların isimleri ile birlikte unvanları ve dernek başkanlarının isimleri var mı? Lisanslı Diyetisyen gibi nitelikli beslenme uzmanları ve doktorlardan gelen güvenilir bilgiler, hangi yayın kuruluşunda yayınlanırsa yayınlansın bilgi içeriği tartışılamaz.
• Bulunan web sitesindeki kaynaklar sadece düşünceleri değil, doğru bilgi ve gerçekleri de yansıtıyor mu? Bilgiler bilimsel bulgu ve kaynaklarla destekleniyor mu? Değerlendirmesini yapın...
• Bulunan bir sitenin, diğer güvenilir sitelerle bağlantısı var mı? Diğer siteler destekleyici veri veya önerileri içerebilir...
• Düzenli yenilemeler ve çıkartmalar yapılıyor mu? Güvenilir web siteleri son tavsiyeler ve öneriler doğrultusunda sık sık yenilenir.

Güvenilir online bilgilerini kontrol etmek için, bir çok beslenme bilgisinin online adreslerini bulabilirsiniz. Bu adreslerden sağlığınızı tehlikeye atmayacak güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz.

Vimjo’da kozmetik ürünlerinden ağız ve diş sağlığına, ev tipi medikal ürünlerden saç bakımı ve hijyen ürünlerine dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Kişisel bakım, sağlık, medikal ve beslenme konularında merak ettiğiniz her şeyi uzmanlara danışarak daha bilinçli ve sağlıklı bilgiler edinebilirsiniz. Uzmanların köşelerinde sizler için yazmış oldukları yazıları okuyarak konuyla ilgili hayatınızda değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Ayrıca hayatınızda yapacağınız bu düzenlemeleri Vimjo’nun güvenilir ürünleriyle gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen bitkisel besin takviyeleri, sağlık ürünleri, medikal ürünler, cilt bakım ürünleri ve her ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılamak için düşünülmüş diğer kategorilerden sayısız ürün çeşidi arasından size en uygun olanını bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.


Vimjo’nun güvenilir ve kaliteli ürünleriyle tanışmak için tıklayın!