Editörün Seçtikleri Ipekyol'un önerisi: Perwoll

Ipekyol'un önerisi: Perwoll

11.05.2017 - 16:06 | Son Güncellenme:

Ipekyol ile Perwoll uzun süreli işbirliklerini duyurmak için Room&Rumours’da çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Ipekyolun önerisi: Perwoll

Türkiye’nin ilk hassas sıvı çamaşır deterjanı Perwoll, gerçekleştirdiği yaratıcı projeleriyle modayı desteklemeye devam ediyor. Farklı tiplerde kumaş ve renklere göre sunduğu özel çözümlerle kıyafetleri hep yeni gibi tutmayı hedefleyen Perwoll, sezon trendlerini rafine detaylarla harmanlayarak modern kadının yaşam tarzına ilham veren Ipekyol ile çok ses getirecek bir işbirliğine imza attı. Hem Ipekyol mağazalarında, hem de Perwoll ürünleri üzerinden yürüyecek iki değerli markanın işbirliği çok çeşitli etkinlikler ve kampanyalar ile lansman sonrası da gündemde kalmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Lansmanı Room&Rumours’da gerçekleşen işbirliği kapsamında, ekose, renkli ve floral desenlerin öne çıktığı Ipekyol SS17 Koleksiyonu’nundan Deniz Marşan tarafından styling’i yapılan parçalar, farklı Perwoll ürünleri ile kombinlendi. Perwoll’ün yaz ayları için çıkarttığı Özel Üretim Serisi dahil Yenilenen 3D Serisi, Bakım & Onarım gibi 7 farklı ürün çeşidinin, Ipekyol’un Deniz Marşan tarafından seçilen ürünleri ile sergilendiği davette, misafirler, bir de keyifli bir Moda Sohbeti dinleme fırsatı yakaladılar.

Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Pazarlama Direktörü Nükte Cider ve Ipekyol-Twist-Machka Pazarlama Direktörü Azra Zeyrek’in, tecrübeli moda danışmanları Deniz Marşan ve Hakan Öztürk ile birlikte projeyi aktardıkları ve akabinde de dünya trendleri, modada değişen akımlar, Türkiye’de moda ve koleksiyon tasarımı, kumaş seçiminin önemi ve kumaş korumaya dair verdikleri tüyolarla renklenen sohbet, dinleyiciler tarafından büyük ilgi çekti.

Haberin Devamı

Perwoll ve Ipekyol hayatın farklı anlarında karşımıza çıkacak işbirlikleri ile modaseverleri şaşırtmaya hazır!

#ipekyolperwolluoneriyor

Yazarlar