Kültür Sanat İstanbul Comics & Art Festival başlıyor

İstanbul Comics & Art Festival başlıyor

21.08.2017 - 13:50 | Son Güncellenme:

Çizgi roman, graffiti, animasyon ve görsel sanatları sevenler için tasarlanan İstanbul Comics & Art Festival, 2’nci kez dsm group tarafından8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Saint Joseph’liler Derneği Sosyal Tesisleri (Club Quartier) ve Moda All Saints Kilisesi’nde düzenlenecek.

İstanbul Comics & Art Festival başlıyor

Çizgi roman, graffiti, animasyon ve görsel sanatları sevenler için tasarlanan İstanbul Comics & Art Festival, 2’nci kez dsm group tarafından8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Saint Joseph’liler Derneği Sosyal Tesisleri (Club Quartier) ve Moda All Saints Kilisesi’nde düzenlenecek. Festival biletleri dsmticket.com’da satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen yaratıcı etkinlik ajanslarından dsm group, çizgi roman ve çizgiye dair tüm görsel sanatları bir araya getirdiği İstanbul Comics & Art Festival’i (İCAF), 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Bir şehir festivali

Bir şehir festivali olarak geniş bir katılımla gerçekleştirilen ve bu yıl 2’ncisi düzenlenecek İstanbul Comics & Art Festival’de çizginin dört farklı disiplini graffiti, çizgi roman, illüstrasyon ve animasyon biraraya getirilecek. İCAF, workhopları ile çizgiseverlerin doyasıya çizip tasarım yapacağı bir festival olacak.

Festival bünyesinde çeşitli workshop çalışmaları, animasyon film gösterimleri, sergiler ve usta çizerler ile söyleşiler düzenlenecek. İCAF bu yıl yine Saint Joseph’liler Derneği Sosyal Tesisleri (Club Quartier) ve Moda All Saints Kilisesi'nde hayata geçiyor. Geçen yıl 12.270 ziyaretçinin katılımıyla tamamlanan İCAF, kendi alanında ilk kez yapılan kapsamlı organizasyon olarak bir ilke imza atmış ve Doğrudan Pazarlama Derneği’nin özel ödülünü almıştı.