Evcil Hayvan Kärcher Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı temizledi

Kärcher Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı temizledi

13.06.2017 - 17:24 | Son Güncellenme:

Kärcher, hayvan barınağı temizleme projesi kapsamında Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı temizledi.

Kärcher Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nı temizledi

13 Haziran Salı günü gerçekleştirilen temizlik çalışması Kärcher çalışanları tarafından, profesyonel temizlik makineleri kullanılarak gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan’ın da katıldığı temizlik etkinliği ile her cinsten hayvanın yaşadığı 400 metrekarelik alan, tertemiz ve hijyenik bir yaşam alanına dönüştü.

Haberin Devamı

190’ı aşkın ülkede hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunan Alman temizlik devi Kärcher, geçen yıl başlattığı “Hayvan Barınağı Temizleme Projesi” ni bu yıl ikinci kez Beyoğlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nda gerçekleştirdi. Çalışanlarının katıldığı temizlik operasyonunda profesyonel temizlik makineleri kullanan Kärcher, barınakta barınan hayvanlara hijyenik bir yaşam ortamı sağladı. Etkinlikte, Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan da hazır bulundu.

Kärcher basınçlı yıkama makineleri, ıslak-kuru elektrik süpürgeleri ve zemin temizleme otomatlarıyla barınağı kirlerden arındıran Kärcher ekibi, buharlı temizleme makineleri ile de derinlemesine temizlik yaparak ortamı dezenfekte etti.

Haberin Devamı

Sahipsiz Hayvanların Yaşam Alanı Tertemiz Oldu

Hayvan barınağı temizleme projelerinin aralıksız devam ettiğini söyleyen Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gökmen “Kärcher olarak temizlik çözümleri dendiğinde dünyada lider markayız. Uzman olduğumuz bu alanda, bu tür sosyal sorumluluk projelerimizle olabildiğince çok insana ve canlıya dokunmak istiyoruz.

Hayvan barınakları hijyen açısından son derece kritik alanlar. Beyoğlu Hayvan Barınağı’nda yaşayan hayvanlarımız da bugün çok daha yaşanılır ve temiz bir ortama kavuştu. Bizlere bu fırsatı veren Beyoğlu Belediyesi’ne ve Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan’a destek ve alakaları için çok teşekkür ediyoruz. İş birliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini istiyoruz.” dedi.

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan ise;

“Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı barınağımız, 2006 yılından bu yana binlerce hayvana yaşam alanı sunuyor. Sokak köpeklerinden, martılardan şahinlere her cinsten ayda 300’ün üzerinde hayvan Beyoğlu Belediyesi hayvan barınağında tedavi ediliyor, aşılanıyor; sahiplendirilerek yeni yuva bulmaları sağlanıyor. Toplamda 400 metrekare bir alana konumlanan barınağımızı, hayvan dostlarımız için temiz ve modern bir yaşam alanına dönüştürmek amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamda Kärcher’e çok teşekkür ediyoruz. Hayvan dostlarımızın tüm günlerini geçirdikleri alanı böylesine temiz görmek, hem bizleri hem de onları çok mutlu etti. Beyoğlu’nda yaşayan her canlıya hizmet götürebiliyorsak ne mutlu bize!” dedi.

Haberin Devamı

Yedikule Barınağı da Temizlenmişti
Bundan önceki barınak temizleme operasyonunu Aralık ayında Gönüllülük Günü kapsamında
Türkiye’nin en büyük hayvan barınağı olan İstanbul Yedikule Hayvan Barınağı’nda gerçekleştiren Kärcher, barınakta barınan yaklaşık 3000 köpek ve 150 adet kedinin yaşam alanlarını tertemiz yapmıştı.

Yazarlar