Geri Dön

Kabak kızartması salatası tarifi

Kabağın yemeği, kızartması, kavurması, her şeyi çok lezzetli. Peki kabak kızartmasından salata nasıl yapılır? İşte o enfes tarif...

Kabak kızartması salatası tarifi
  • Yağda
  • 2 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

2 tane orta büyüklükte kabak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım limonun suyu
2 diş sarımsak
tuz

Kabak Kızartması Salatası Nasıl Yapılır?

Kabakları yuvarlak şekilde doğrayın.

Kızdırdığınız yağda kızartın ve kızardıktan sonra yağdan alıp tuzlayın ve soğumalarını bekleyin.

Soğuduktan sonra servis tabağına alın ve limon suyu gezdirip sarımsak dilimleri ile süsleyin.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber