Editörün Seçtikleri Kararmalara karşı etkili formül: Sinoz Beyazlatıcı Krem

Kararmalara karşı etkili formül: Sinoz Beyazlatıcı Krem

22.08.2017 - 10:25 | Son Güncellenme:

Sinoz Beyazlatıcı Krem, koltuk altı, diz, dirsek ve bikini bölgesi kararmaları gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor.

Kararmalara karşı etkili formül: Sinoz Beyazlatıcı Krem

Yüzde 100 Türk firması Sinoz Kozmetik tarafından geliştirilen Sinoz Beyazlatıcı Krem, koltuk altı, diz, dirsek ve bikini bölgesi kararmaları gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı oluyor. Tamamen bitkisel içeriğe sahip olan beyazlatıcı krem, vücutlarındaki kararmalardan şikâyetçi olan erkeklerin ve estetik görünümlerine önem veren kadınların vazgeçilmezi olacak.

Haberin Devamı

Özellikle şort, mini elbise, kolsuz giysiler giyen kadınlar açısından diz, dirsek ve koltuk altı bölgesi siyahlaşması, erkeklerde de aynı şekilde diz ve dirseklerde kararma zamanında önlem alınmadığında hem estetik hem de cilt sağlığı açısından ciddi bir sorun haline geliyor. Etkili formülü sayesinde kısa sürede ünlülerin de tercihi haline gelen Sinoz Kozmetik’in ürünü Beyazlatıcı Krem ile birçok cilt sorunu gibi kararma sorunu da tarihe karışıyor.

Cilt kararması aşırı sürtünme, hormon değişiklikleri, terle birlikte oluşan bakteriler ve tıraş sonrasında meydana gelebiliyor. Bu soruna karşı karşı limon, pirinç unu, nane kürü gibi hazırlaması ve uygulaması zaman alan klasik yöntemlerin yerini ise artık Sinoz Beyazlatıcı Krem alıyor.

Haberin Devamı

Zararlı kimyasallar içermeyen özelliğiyle cildi besleyerek nemli tutan Sinoz Beyazlatıcı Krem’in günlük düzenli olarak kullanılmasıyla ciltteki kararmalardan kısa sürede kurtulmak mümkün.

Yazarlar