Geri Dön

Keçi peynirli salata tarifi

Yaz ayları için hem az kalorili hem de doyurucu karpuzlu keçi peynirli salatayı deneyebilirsiniz.

Keçi peynirli salata tarifi
  • Çiğ
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 10 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

3 kase küp doğranmış karpuz
1 bardak balsamik sirke
1/4 bardak esmer şeker
1 kase küp doğranmış keçi peyniri
1/2 bardak kıyılmış roka

Keçi Peynirli Salata Nasıl Yapılır?

Sirke ve esmer şekeri karıştırıp orta ateşte şeker eriyene kadar karıştırın.

Altını kızın ve suyu çekilene kadar 20 dakika pişirip soğumaya bırakın.

Karpuz, roka ve peyniri büyük bir kasede karıştırın.

Soğumuş sirkeli karışımı üzerine dökün ve servis yapın.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber