Kültür Sanat Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin Mart 2017 Çocuk Oyunları

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin Mart 2017 Çocuk Oyunları

23.03.2017 - 17:28 | Son Güncellenme:

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin Mart 2017 Çocuk Oyunları yine çok renkli.

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin Mart 2017 Çocuk Oyunları

• 25 Mart Cumartesi 13.00’te Kaplumbağa ile Tavşan İstanbul Çocuk Sanat’ın yorumu ile minik izleyiciler için sahnede!

Haberin Devamı

Ormanda herkesi geçebileceğini iddia eden Tavşan, düzenlenen yarışmada şaşkınlığa uğrar çünkü yarışmalar sadece hız yarışması değil yetenek yarışmasıdır. Kaplumbağa, Tavşan ve arkadaşlarının macerası komik bir dille anlatılmaktadır. Oyun müzikli çocuk oyunu olup 1 saat sürmektedir. 3+ yaş grubun için uygundur. Bilet fiyatı 25TL’dir. Biletler, Biletix ve LGOSM gişelerinden temin edilebilir.

• 26 Mart Pazar 13.00 Deniz Kızı Altınok Çocuk Tiyatrosu’nun katkılarıyla minikleri okyanus ülkesinde büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Oyun bir aşk adına yapılmış fedakârlığın öyküsüdür. Paylaşmanın, sevginin büyüklüğünü anlatırken; çevremizin ve denizlerimizin temizliği konusunda duyarlı olmamız gerektiğinin altını kalın çizgilerle çiziyor. Okyanus Ülkesinde güzel bir deniz kızı, sihirbaz bir kral, sevimli bir yengeç, unutkan bir balık ve bir deniz cadısı... Büyülü bir yolculuk... Meraklı bir martı, ışıl ışıl bir saray, yakışıklı bir prens ve büyük bir aşk... Bilet fiyatı 25TL’dir. Biletler, Biletix ve LGOSM gişelerinden temin edilebilir.