Editörün Seçtikleri Logitech 2017 Doodle Collection Serisi

Logitech 2017 Doodle Collection Serisi

15.05.2017 - 12:10 | Son Güncellenme:

Logitech, ilhamını ilginç tasarımlardan ve hayal dünyasından alan 2017 Doodle Collection kablosuz mouse serisiyle, bilgisayar kullanıcılarını çocukluk günlerine geri götürüyor.

Logitech 2017 Doodle Collection Serisi

Genç ruhlu, yaratıcı ve spontane kişiliklere hitap eden seride; yüzen robot kafasından kaykay kullanan hamburgere, basketbol oynayan ayakkabıdan süpürgeli kediye ve konuşan dondurmaya kadar pek çok sevimli karakter yer alıyor.

Haberin Devamı

Yeni Doodle Collection hakkında bilgi veren Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, “Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren 2017 Doodle Collection mouse serisi, günün her anını eğlenceli kılmak için tasarlandı. En yaratıcı fikirlerimizi yansıtan ürünlerle, mouse kullanmak adeta bir zevk olacak.” dedi.

Kullanıcıları hayal dünyasında bir gezintiye çıkaran Doodle Collection kablosuz mouse serisi, tek pille 12 aya kadar kesintisiz çalışıyor. Windows, Mac, Chrome OS ve Linux işletim sistemleriyle uyumlu ürünler, nano alıcısıyla 10 metre mesafeye kadar kullanım alanı sunuyor. Hassas kaydırma özelliği sayesinde, web sayfaları ve belgeler arasında dolaşmayı kolaylaştırıyor.

2017 Doodle Collection Mouse’ların, Haziran ayı itibarıyla tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı KDV dahil 69 TL’dir.

Yazarlar