Editörün Seçtikleri Miniso'dan pratik ürünler

Miniso'dan pratik ürünler

01.08.2017 - 13:48 | Son Güncellenme:

Silikon çantalar, soyulan ojeler, burç parfümleri, kedili boyun yastıkları… Japon hızlı tüketim markası MINISO; aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstile farklı kategorilerde sürekli yenilenen 6 bine yakın ürünüyle sıcak yaz günlerini ferahlatıyor.

Minisodan pratik ürünler

Silikon çantalar, soyulan ojeler, burç parfümleri, kedili boyun yastıkları… Japon hızlı tüketim markası MINISO; aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstile farklı kategorilerde sürekli yenilenen 6 bine yakın ürünüyle sıcak yaz günlerini ferahlatıyor. Minimal plaj, seyahat ve bakım ürünleriyle tatilinize keyif katan Japon devinin mağaza sayısı dünyada 2 bini geçerken Ağustos’ta İstanbul’da 3 yeni mağaza açılıyor.

Haberin Devamı

Minimal, yaratıcı ve eğlenceli tasarımları kaliteyle buluşturarak ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunan MINISO’nun ürün grupları her hafta yenileniyor. Plajda ve havuz kenarında tercih edilebilecek özel tasarım silikon omuz çantaları ve mini çantalar, şık hasır şapkalar, hayvan motifli boyun ve şekerleme yastıkları, burçlara özel parfümler ve mini seyahat şişeleriyle MINISO, seyahatinize pratiklik katıyor. Miniso, yaratıcı ve inovatif binlerce ürünüyle Ataşehir Watergarden, Levent Kanyon, Meydan AVM, Maltepe Park, Akasya, Akbatı AVYM, Forum İstanbul ve Viaport’tan sonra Ağustos’ta açılacak 3 mağazasıyla toplam 11 noktada ziyaretçilerini bekliyor.

Havuz kenarında müzik, soyulabilen oje!
Tatilde aseton taşımaya son verdiren MINISO’nun soyulabilen ojeleriyle artık oje sürmek de çıkarmak da zahmetsiz. Soyularak çıkabilen, tırnakları yıpratmayan bu ojeler sayesinde günün farklı saatlerinde, farklı renklerdeki tırnaklarınızla göz doldurabilirsiniz. Ayrıca havuz kenarında müzik keyfini sürdürmek isteyenler için kablolu ve kablosuz kulaklıklar, müziği sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için bluetooth özellikli rengârenk hoparlörler yine ulaşılabilir fiyatlara MINISO’da.

Haberin Devamı

Ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran MINISO, küçükleri unutmadı

Yiyecek çantaları ve kırılmayı önleyen silikon dış yüzeyiyle son derece sağlıklı cam su kapları, çocuklar için tasarlandı. Küçüklere diş fırçalamayı sevdirecek eğlenceli dış fırça ve fırçalıklarının yanı sıra rengârenk hasır şapkalar, yazlık çoraplar, saatler, toka ve aksesuarlar, bebek battaniye ve önlükleri de MINISO’da anne-babaları bekliyor.

MINISO Türkiye büyüyor

Türkiye’deki en yeni mağazasını Temmuz’da Viaport’ta açan Japon devi, Ağustos’ta Capacity ve Vialand AVM dâhil 3 yeni mağazayla İstanbullularla buluşacak. MINISO, yılın son çeyreğinde Ankara ve İzmir’de de mağazalar açarak 2017 sonuna kadar Türkiye’de 20 mağazayla tüketiciyle buluşmayı hedefliyor.

Tavsiye edilen ürün fiyatları:
The water cube silikon omuz çantası 44.95 TL
Silikon mini çanta: 24.95 TL
Burç parfümleri: 14.95 TL
Hayvanlı yastık: 29.95 TL

Yazarlar