Küçük bir kapta,1 1/2 fincan ekşi krema ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. 1/2 çay kaşığı kimyon ve bir tutam karabiber ekleyin. Mısırları bir tepsiye yerleştirin ve 2-3 dakika kadar soğumasını bekledikten sonra elde ettiğiniz sostan 2 yemek kaşığı kadar alarak her bir mısırın üstüne dökün. Üstüne sevdiğiniz bir peynirden 3/4 fincan kadar ekleyin. Küçük bir kapta rendelenmiş 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı limon suyunu birleştirin. Mısırı közleme sürenizin son 3 dakikasında bu sosu sürüp, közlemeye devam edin. Daha sonra, mısırları bir tepsiye aktarın ve 3 yemek kaşığı beyaz trüf yağı ile kaplayın. Son olarak üstüne yaklaşık 2 gram kadar parmesan peyniri ekleyin. Küçük bir kapta 1/4 su bardağı barbekü sosu ve 3 yemek kaşığı kıyılmış soğanı karıştırın. Daha sonra 2 yemek kaşığı bal ve 1/4 çay kaşığı kadar tuz ekleyin. Mısırı közlerken 3 dakika kadar bu sosa batırıp, közlemeye devam edin. Küçük bir kapta 4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, 1 yemek kaşığı kadar maydanoz, yarım çay kaşığı kekik ve yarım çay kaşığı adaçayını karıştırın. 1/4 yemek kaşığı kadar tuz ekleyin. Pişmiş mısırınızı bir tabağa aldıktan sonra sosu fırça yardımı ile üzerine sürün.