Editörün Seçtikleri NARS'tan 2017 Yaz Orgasm Koleksiyonu

NARS'tan 2017 Yaz Orgasm Koleksiyonu

15.05.2017 - 12:14 | Son Güncellenme:

NARS, 2017 Yazı Orgasm Koleksiyonu’yla arzuyu gerçeğe dönüştürmenin üç yeni yöntemi ile karşımıza çıkıyor.

NARStan 2017 Yaz Orgasm Koleksiyonu

NARS, 2017 Yazı Orgasm Koleksiyonu’yla arzuyu gerçeğe dönüştürmenin üç yeni yöntemi ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyonuna yeni eklenen likit allık ve ruj, yanaklar ve dudaklarda da sezonun hazzını yansıtmak için ikonik Orgasm koleksiyonuna katılıyorlar.

Haberin Devamı

Orgasm Likit Allık
Tek damla yeterli. Yeni likit formülü ile ipeksi bir dokunuşla yanaklarınıza pembe bir ışıltı katıyor. Farklı yapıda ürünlerle beraber kullanıma uygun: daha yoğun bir etki için pudra allık üzerine uygulanabilirken, daha hafif ve doğal bir görünüm için tek başına da uygulanabiliyor. Formülünde yoğun nemlendirici ve kalıcılık özellikleri ile bilinen Monoi ve Tananu yağları bulunuyor.

Orgasm Lipstick
Kışkırtıcı dudaklar. İkonikleşmiş pembe rengi yarı-saydam görünümü ile pürüzsüz bir bitiş sağlıyor. Işıltılı formülü içeriğinde aynı zamanda antioksidan ve nemlendirici özelliklerini de barındırıyor.

Limited Edition Orgasm Allık
İkon haline gelmiş bu ürün ile ışıltınızı arttırın. Dünyaca ünlü şeftalimsi pembe renkli pudra allık, mikronize yapısı ile mükemmel bir şekilde yanaklarda dağılıyor. Yeni, sınırlı sayıda üretilmiş Orgasm allık, makyaj koleksiyonunuza katılmak için sizi bekliyor.

Yazarlar