Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Aperatif tarifler)

Enfes yemek tarifleri serisi bugün sizin için aperatif tarifler veriyor. Daha pratik ve lezzetli bir şeyler yemek isteyenlerin rahatlıkla aradığını bulabilecekleri Enfes yemek tarifleri seveceğiniz tariflerden oluşuyor. İşte Enfes yemek tarifleri ve aperatif tarifler…

Enfes yemek tarifleri (Aperatif tarifler)

Enfes yemek tarifleri ile aradığı tüm lezzetleri bulanlar için bugün şahane tarifler sunuyoruz. Aperatif tariflerden oluşan Enfes yemek tariflerinin bugünkü serisi oldukça pratik… Hem sizin hem de ev halkının beğenebileceği gibi atıştırmalıklardan oluşmasının yanı sıra basit ve tadına doyulmaz bir lezzete sahip.

Peki Enfes yemek tarifleri ile vereceğimiz aperatif tariflerinde neler var? Emin olabilirsiniz ki tüm tariflerimizi çok beğeneceksiniz. Lafı daha fazla uzatmadan hemen tariflerimize geçelim.

Sadece 20 dakikada hazırlanan semizotlu yemek tarifleri

Pratik pizza tarifleri


3 dakikada hazırlanan milföy böreği
Milföyü kim sevmez ki! İşte tüm milföy severler için ödül niyetinde börek a tarifi…


Malzemeler
*Milföy hamuru
*Peynir
*Yumurta sarısı

Hazırlanışı:
Markette kar halinde satılan milföy hamurlarını çapraz bir şekilde kesin. Kestiğiniz parçaların içine çatal ile ezdiğiniz beyaz peynirlerden biraz koyup katlayın. Kenarlarını da yine çatal yardımıyla bastırarak sıkıştırın. Hamurları fırın tepsisine dizdikten sonra üzerine yumurta sarsı sürüp fırına verin. Üzeri kızarınca piştiğini anlayacaksınız.
Afiyet olsun…


Adapazarı ıslama köfte tarifi

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber