Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Salata tarifleri)

Enfes yemek tarifleri serisinde bugün hafif ama lezzetli salata tarifleri veriyoruz. Özellikle formuna dikkat etmek isteyenlerin çok beğeneceği kalorisi düşün salata tarifleri verdiğimiz Enfes yemek tarifleri serimiz aynı zamanda pratik tariflerden oluşuyor. İşte Enfes yemek tarifleri ile salatalar…

Enfes yemek tarifleri (Salata tarifleri)

Enfes yemek tarifleri serisi bugün yaza hazırlık yaparak salata tarifleri arayanlar için geliyor. Formunuza biraz daha dikkat etmek istiyor ancak doyurucu şeyler yemek istiyorsanız vereceğimiz salata tarifleri tam aradığınız lezzetler olabilir. Pratik yapımlarıyla da tercih etmenizi kolaylaştıracak salatalar Enfes yemek tarifleri serisinin en masum tariflerinden oluşuyor.

İşte Enfes yemek tarifleri ve salatalar çeşitlerimiz

Salata çeşitleri

Zayıflamaya yardımcı avokado salatası


Makarna ve ton balığı
Form tutarken makarna yenir mi demeyin. Makarna birçok diyetisyenin yağ ile kavrulmaması şartı ile önerdiği bir yiyecektir. Bu nedenle salatanıza (tabi ki abartmamak şartıyla) makarna katarak tat verebilirsiniz.

Malzemeler
*Makarna (Kepekli makarna tercih edebilirsiniz)
*Çeri domates
*Zeytin
*Ton balığı
*Bezelye
*Kaşar peyniri
*Zeytinyağı
*Tuz
*Limon (isteğe göre)

Yapılışı
Öncelikle makarnalarımızı çok hamur olmayacak şekilde haşlıyoruz. Haşladıktan sonra bir kabın içinde soğumaya bırakın. Çeri domateslerimizi tavanın içinde yağsız bir şekilde kısık ateşte 5 dakika kadar çevirin. Bezelyeleri yine çok olmamak şartıyla haşlayın. Daha sonra tüm malzemelerinizi derin bir kâsede karıştırın. Üzerine kaşar peyniri rendeleyin. Tuzunu yağını ekleyin.
Afiyet olsun

Tok Tutan Öneriler

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber