Ebeveyn Oyuncak Müzesi Tepe Nautilus’ta

Oyuncak Müzesi Tepe Nautilus’ta

18.04.2017 - 14:49 | Son Güncellenme:

Sunay Akın’ın 22 Nisan’da keyifli söyleşisini de kapsayan Oyuncak Müzesi, 22 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Tepe Nautilus’ta, çocuklar ve çocukluğuna dönmek isteyen büyükleri bekliyor.

Oyuncak Müzesi Tepe Nautilus’ta

Sunay Akın’ın oyuncak müzesi en güzel parçalarıyla Tepe Nautilus’a geliyor. Evcilik oynadığınız bebeklerden kurşun askerlere, metal arabalardan misketlere, yüz yaşında teneke oyuncaklardan porselen bebeklere birçok oyuncak bu özel müzede görücüye çıkıyor. Sunay Akın’ın 22 Nisan’da keyifli söyleşisini de kapsayan Oyuncak Müzesi, 22 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Tepe Nautilus’ta, çocuklar ve çocukluğuna dönmek isteyen büyükleri bekliyor.

Haberin Devamı

Rahat ulaşımı ve birbirinden özel etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Tepe Nautilus bu kez Sunay Akın’ın ‘Oyuncak Müzesi’ne ev sahipliği yapıyor.

Sunay Akın’ın 20 yılda dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan antikacılardan ve açık arttırmalardan topladığı birbirinden özel onlarca oyuncak, müzeden sonra Tepe Nautilus’da sergileniyor. Kurşun askerler, metal arabalar, oyuncak kemanlar, misketler, teneke oyuncaklar, porselen bebekler ve dahası çocuklar ve çocukluğuna dönmek isteyen bütün aile bireylerini bekliyor.

Adımınızı attığınız anda geçmişe keyifli ve duygusal bir yolculuk yapacağınız müze, anılarınızı canlandırmakla kalmayacak çocuğunuzla aranızda özel bir bağ kurmanıza da fırsat tanıyacak.
Serginin sahibi Sunay Akın da 22 Nisan’da keyifli bir söyleşiyle Tepe Nautilus ziyaretçileriyle buluşarak oyuncaklarının hikayesini anlatacak. 22 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında her gün ziyarete açık olacak Sunay Akın ‘Oyuncak Müzesi’ Tepe Nautilus’ta ziyaretçilerini bekliyor.