Editörün Seçtikleri Pozitif enerjinin taşı “Kuvars”

Pozitif enerjinin taşı “Kuvars”

11.08.2017 - 11:51 | Son Güncellenme:

Doğal taşların iyileştirici gücüne inananların gözdesi kuvars; enerjisi ile bulunduğu alanlardaki negatif enerjiyi azaltırken, cep telefonu, televizyon, bilgisayar ve akıllı cihazlar gibi teknolojik aletlerden yayılan radyasyonu da topluyor.

Pozitif enerjinin taşı “Kuvars”

Faydaları saymakla bitmeyen kuvars taşını yaşam alanlarımıza taşımak amacı ile yola çıkan, Türkiye ve dünyada doğal taş sektörünün parlayan yeni yıldızı COANTE’nin Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Nazlı Bahçeyaka, kuvars taşının günlük yaşamımıza olan etkilerini tüm detayları ile anlattı.
İlk çağlardan bu yana tedavi alanlarında kullanılıyor...

Haberin Devamı


COANTE Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Nazlı Bahçeyaka, kuvars taşının ilk çağlardan bu yana tedavi alanlarında kullanıldığının altını çizdi ve “Kuvars, doğada bulunan silisyum dioksit kristali olarak tanımlanmaktadır. Günümüzde de tedavi nitelikli taşların başında gelmektedir. Metafiziksel anlamda kuvvetin ve gizli gücün sembolüdür. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yok eder ve pozitif enerjiyi toplar, aktive eder, aynı zamanda biriktirir. Bizler kuvars taşını COANTE markasıyla zemin döşeme, dış cephe, merdiven, banyo ve mutfak tezgahı olarak insanların yaşam alanlarına taşıdık. Kuvars esaslı COANTE ürünlerimiz, yüksek çizilme dayanımına sahip, ısı ve yanmaya karşı dayanıklı, UV dayanımı yüksek, antibakteriyel, leke tutmaz ve aşınmaz özelliklere sahip’’ dedi.

Haberin Devamı

Modern çağın yoğunluğuna kuvars etkisi

Eski çağlarda başlayan ve bugün de kullanılan kuvars taşının kainatın sonsuz gücünü temsil ettiğine ve bu taşı taşıyan kişinin bu gücü kavrayabileceğine inanılmaktadır. İnsanların üzerinde olumlu etkiler sergileyen kuvars taşı sağlıktan, insan psikolojisine kadar birçok alanda kendisini göstermektedir.

Yazarlar