Editörün Seçtikleri Spor salonlarında yeni trend

Spor salonlarında yeni trend

14.06.2017 - 12:40 | Son Güncellenme:

Giyilebilir teknoloji 700 milyon egzersizi takip edecek

Spor salonlarında yeni trend

WatchOS 4 ile fitness ekipmanları arasında iki yönlü iletişim başladı. Sektörde ilk kez, akıllı saat ve fitness ekipmanı arasında kalori, mesafe, hız, çıkılan kat sayısı, eğim ve tempo dahil, daha önceden paylaşılmamış veriler kusursuz bir şekilde eşzamanlanıyor.

Life Fitness’ın fitness ekipmanları, spor salonunda yaktığınız kaloriyi, koştuğunuz mesafeyi, nabzınızı vb. bilgileri saatinize aktarabilecek.

Haberin Devamı

Ticari fitness ekipmanları endüstrisinde global lider olan Life Fitness, kardiyo cihazlarının Apple Watch ile kablosuz ve sorunsuz bir şekilde eşleştirileceğini ve böylece egzersiz yapanların mümkün olan en doğru ölçümleri izleyebileceğini açıkladı.

Apple Watch, Life Fitness ekipmanlarına sorunsuz bağlanacak
Apple WatchOS 4 ile favori kardiyo ekipmanlarını kullanan müşteriler çok yakında Apple Watch’larını tek bir dokunuşla Life Fitness’ın koşu bantları, kondisyon bisikletleri veya cross- trainer ekipmanları ile doğrudan eşleştirebilecek.

Sektörde ilk kez, akıllı saat ve fitness aleti arasında kalori, mesafe, hız, çıkılan kat sayısı, eğim ve tempo dahil, daha önceden paylaşılmamış veriler kusursuz bir şekilde eşzamanlanıyor. Bu da, en düşük düzeyde aygıt yönetimiyle mümkün olan en doğru ölçümleri sağlıyor.

Yazarlar