Malzemeler: 1/4 su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri 1/4 su bardağı gevrek ekmek kırıntıları 1 çorba kaşığı tereyağı 4 adet tavuk göğsü 1 diş sarımsak Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı Sezar sosu Hazırlanışı: Fırını 200 dereceye ayarlayın. Bir kasede; parmesan peyniri, ekmek kırıntıları ve eritilmiş tereyağını karıştırın. Tavuk göğüslerini et paleti yardımı ile hafifçe ezin. Tavukların her iki tarafına da sarımsak,tuz ve karabiberi iyice yedirin. Tavukların üstlerine Sezar sosunu sürün. Ekmek kırıntılarıyla hazırladığınız karışımı üzerine dökün. 10-14 dakika arasında pişirin. Malzemeler: 1 paket penne makarna 2 adet tavuk göğsü (doğranmış) 1 yumurta Alfredo sos 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı parmesan peyniri Hazırlanışı: Fırını 180 derecede ısıtın. Bir kapta süzülmüş makarna, tavuk göğsü, yumurta, karabiber, tuz ve Alfredo sosu karıştırın. Karışımı fırın tepsisine dökün. Kabarcıklar çıkana kadar 20-25 dakika boyunca pişirin. Servis yapmadan önce parmesan peynirini üstüne dökün. 1/2 su bardağı tatlı portakal marmeladı 1 diş sarımsak 1 paket dilimlenmiş tavuk göğsü 2 çorba kaşığı mısır nişastası 2 çorba kaşığı soya sosu 2 çorba kaşığı dilimlenmiş maydanoz 2 su bardağı pişmiş pirinç Hazırlanışı: Bir kasede marmelata sarımsağı ekleyip karıştırın. Tavuğu marmelata ekledikten sonra kısık ateşte yavaşça karıştırmaya başlayın. Üstünü örtün ve kısık ateşte 1.30 saat kadar (tavuklar beyazlaşana kadar) pişmesini bekleyin. Ayrı bir kasede mısır nişastası ve soya sosunu karıştırın. Daha sonra tavuğunuza ekleyin. Pilav ile beraber servis edin. 2 büyük tavuk göğsü Tuz Karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı Karışık sebzeler Hazırlanışı: Fırını 180 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıdı yerleştirip tavukları koyun. Çapraz olarak ikiye kesin ve tuz ve karabiberi ekleyin. Sebzeleri ekledikten sonra zeytinyağı tepside gezdirin. 30 dakika pişirin. 2 adet tavuk göğsü 1 bardak buttermilk 3 yumurta akı 3/4 su bardağı gevrek ekmek kırıntısı Yarım çorba kaşığı cajun çeşnisi Hazırlanışı: Bir kasede buttermilki tavuğa iyice yedirin ve buzdolabında 30 dakika kadar bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tavuk ve buttermilki birbirinden ayırın. Yumurta aklarını ve ekmek kırıntılarını da ayrı tabaklarda bulundurun. Cajun çeşniyi tavukların iki yüzüne de yedirin. Tavuk göğüslerini yumurta akına batırdıktan sonra ekmek kırıntılarına daldırın ve yapışmasını sağlayın. Fırına koyun ve kahverengileşinceye kadar bekleyin.