Editörün Seçtikleri The Balm’dan yaz makyajı

The Balm’dan yaz makyajı

15.08.2017 - 17:37 | Son Güncellenme:

Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın yaz makyajı için ideal olan  yeni ürünleri Gratis’lerde satışa sunuldu

The Balm’dan yaz makyajı

Farklı ürün içeriklerinin yanı sıra neşeli ve esprili tasarımları ile dikkat çeken The Balm’ın yaz makyajı için ideal olan yeni ürünleri Gratis’lerde satışa sunuldu

Haberin Devamı

Amerika’nın en ünlü ve sıradışı markaları arasında yer alan ve Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren kendisine özel bir müşteri kitlesi yaratan The Balm’ın yeni ürünleri Gratis mağazalarındaki yerlerini aldı. ABD’de en çok satan ürünler arasında yer alan Nude Beach far paleti ve Scuba Diver maskara yaz makyajı için akmayan, kalıcı ve doğal bir görünüm sunuyor.


The Balm Nude Beach Far Paleti

The Balm’ın yeni far paleti 6 ışıltılı, 6 mat olmak üzere yaza uygun 12 farklı renk içeriyor. İpeksi yapıya sahip olan The Balm Nude Beach Far Paleti ıslak ya da kuru olarak kullanılabiliyor. Tatil çantalarının vazgeçilmezleri arasında yerini alan bu palet 119,90 TL satış fiyatı ile Gratis mağazalarında yerini aldı.

Haberin Devamı

The Balm Scuba Diver Maskara

The Balm’ın yeni maskarası Scuba Diver, denizde ya da havuzda bile kullanım rahatlığı sunan suya dayanıklı yapısı ile yaz makyajının en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alıyor.Kirpikleri ayıran ve uzatan fırça yapısı ile etkili bakışlar yaratan The Balm Scuba Diver Maskara, 49,90 TL satış fiyatı ile Gratis mağazalarında satışa sunuluyor.

Yazarlar