Tatil V For Voyager'dan Detox Paketi

V For Voyager'dan Detox Paketi

20.07.2016 - 12:21 | Son Güncellenme:

V For Voyager'ın Detox Paketi ile tatilde bir yandan dinlenirken bir yandan yenilenebilirsiniz.

V For Voyagerdan Detox Paketi

Tatil, birçok insan için hem zihinsel hem de bedensel olarak dinlenmek ve tüm sıkıntılardan uzaklaşmak anlamına geliyor. Öte yandan uzmanlar her açıdan sağlıklı bir yaşam için detox yapmanın önemine dikkat çekiyor. Lüks motoryatlardan oluşan filosu ile müşterilerine otel konforunda her şey dahil hizmet sağlayan V For Voyager, şimdi tatil ve detox kavramlarını bir araya getirerek size eşsiz bir seçenek sunuyor. Rüya gibi bir tatil yapmak, aynı zamanda vücudunu ve ruhunu yenileyerek arındırmak, enerjisini ve formunu yukarılara taşımak isteyenler V For Voyager’ın Detox Paketi ile aradıkları fırsatı buluyor.

Haberin Devamı

Bedeninizi ve ruhunuzu arındırın…

V For Voyager’ın Detox Paketi’nde konfor sizi kapınızda karşılıyor. Şirketin lüks aracı, sizi kapınızdan alarak önce havalimanına sonra da yatınıza kadar götürüyor. Dünyanın en güzel mavi yolculuk rotalarından birisi olarak kabul edilen Göcek’te demirleyen yata ulaştığınız andan itibaren, hayatınızdaki tüm olumsuzluklar geride kalıyor. Dinlenmeniz ve tepeden tırnağa yenilenmeniz için size özel hazırlanan 7 günlük program böylece başlamış oluyor.

Günün ilk ışıklarında güvertede yoga…

Detox için kuşkusuz doğru beslenme büyük önem taşıyor. Doğal ve taze ürünlerle, yenilenmek için ihtiyacınız olan her şey, sağlıklı beslenme markası Juico’nun iş birliğiyle vücudunuzun ihtiyacına özel hazırlanan V For Voyager, Detox Paketi menülerinde sizi bekliyor. Dileyenler V For Voyager, Detox Paketi’nde Rixos Anjana SPA’nın uzman terapistleri eşliğinde yapılan 80 dakikalık özel yoga ve meditasyon seanslarıyla arınma sürecini hızlandırıyor. V For Voyager’ın konukları, sertifikalı uzmanlarının geleneksel yöntemlerle uyguladığı Uzak Doğu masajları ve özel terapilerle rahatlıyor ve enerjilerini yeniden kazanıyor. Özel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen 80 dakikalık pilates seanslarıyla zihin ve beden kontrolünüz artıyor. Rixos Anjana SPA’nın sertifikalı cilt bakım uzmanlarıyla cildiniz de taptaze bir ışıltı kazanıyor.

Haberin Devamı

V For Voyager’ın Detox Paketi’ni seçenler, Göcek’in benzersiz güzelliğinde, mavi ve yeşilin rehberliğinde, yenilenmiş ve tamamen dinlenmiş olarak geri dönüyor.