Siyaset ABD hoca görünümlü vandal kişiye baksın!

ABD hoca görünümlü vandal kişiye baksın!

26.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD’nin uçaklarda elektronik cihazları yasaklamasını eleştiren Bahçeli, “THY uçaklarında terörist sızması olmaz. ABD terörden rahatsızsa kendini kâinat imamı gören imansızı Türk adaletine teslim edecek. Terörist zaten ABD’ye sızmış” dedi...

ABD hoca görünümlü  vandal kişiye baksın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli referandum çalışmaları kapsamında dün Kayseri’de vatandaşlarla buluştu. Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi:
AYIPTIR, SKANDALDIR: ABD; aralarında Türkiye’nin de bulunduğu sekiz ülkeden yapılacak direkt uçuşlara elektronik cihaz yasağı getirecek kadar şuur ve adalet kaybına uğramıştır. İngiltere’nin de bu çerçevede Türkiye’den yapılacak uçuşlara sınırlama getirme hazırlığında olduğu iddiaları gündemdedir. Neymiş, güçlü terör tehditlerinin ticari uçaklara sızma tehlikesi varmış. Uçaklarda elektronik cihaz yasağı getirilmesi ayıptır, ahlaksızlıktır, akılsızlıktır, skandaldır, dostluk hukukuna darbedir.
İMANSIZI TESLİM ET: ABD terörden rahatsız ve terörizme engel olmak istiyorsa; Pensilvanyalı haine niçin kol kanat germektedir? PKK’yı niye arkalamakta, neden desteklemektedir? ABD hakikaten de terörden rahatsızsa kendini kâinat imamı gören imansızı Türk adaletine teslim edecek yürekliliği ve hukuki sorumluluğu ne zaman gösterecektir? ABD dürüst olmalı, Türkiye’nin klasörler dolusu belge ve delillerini hasıraltı etmemeli, 15 Temmuz felaketinin müsebbiplerini adaletin önüne çıkarmaktan kaçmamalıdır. Çok şükür Türk uçaklarından terörist sızma olmaz, buna da izin verilmez. ABD aynaya baksın, hoca görünümlü vandal ve barbar dostuna dikkat etsin. Biz, ABD’nin Ortadoğu’da ne yaptığını biliyoruz. Biz Rusya’nın asırlardır içten içe taşıdığı niyet ve karanlık hedeflerinin de farkındayız. Gaye Türkiye’yi yıkmaktır.
BİR NUMARALI FAİLİ: Bugünlerde, 16 Nisan’ın meşruiyetini tartışmaya açan vesayet kuklası emekli Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, Cumhuriyet mitinglerini kaldıraç olarak kullanan CHP, eli kanlı aydınlıkçılar, baharla birlikte yeni bir askeri müdahale için açık veya örtülü çağrı yapan demokrasi dışı gruplar kanayan yara haline gelmiş fiili sancının bir numaralı failleri olarak tarihe geçmişlerdir. CHP Genel Başkanı ise hâlâ milleti korkutmakla meşguldür.
CAHİL DESEM DEĞİLDİR: Kılıçdaroğlu, 16 Nisan’da Anayasa’da hangi maddelerin değişeceğini bilmekten acizdir. Çünkü açıp okumamıştır. Cahil desem değildir, bildiğim kadarıyla okuması yazması vardır. Ancak okuduğunu anlama da zorlukları olduğu aşikardır. Sürekli gaf yapmakta, pot kırmaktadır. CHP’nin dili yalan, öğüttüğü yalan, savurduğu hezeyandır.
BEDELİNİ PEŞİN ÖDERLER: Şimdi bazı isimler çıkmış, 16 Nisan’da yüzde yüz evet çıksa da meşruiyeti olmaz diyor. Hatta yeni bir kalkışma ve darbe teşebbüsünden bahsediliyor. Kayseri’den haykırıyorum, milletin tercihine gayri meşru demek demokrasiyi ipe çekmek, milli iradeye kast etmektir. Ve de silaha sarılıp demokrasiye, milletimizin asil duruşuna kıymaya hazırlık yapanlar varsa, peşin peşin bedelini ödemeye de razı olmalıdır.

‘Benden ne istiyorlar?’

ÖNDER YILMAZ Bursa
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa mitingi dönüşü İnegöl’de bazı gazetecilerle yaptığı özel sohbette şunları kaydetti:
REFERANDUM SONRASI YARAYA DİKKAT: ‘Hayır’la ‘evet’ arasında söylemler sertleşti. Bu referandum sonrasında nasıl bir yara açar, onu kestirmek çok zor. Bu gerileme son vermek lazım. ‘Evet’ veya ‘hayır’ herkesin vicdanının sesi olarak alınmalı.
ERDOĞAN’IN GÖNLÜNDE MHP NE KADAR VAR?: (Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Bahçeli Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak mı’ sorusuna verdiği yanıt üzerine) Bizim öyle bir niyetimiz yok. Sayın Cumhurbaşkanı’nın gönlünden güzel şeyler geçiyor ama güzel şeylerin arasında MHP, Türk milliyetçiliği veya Devlet Bahçeli ne kadar var, onu bilmek mümkün değil.
BANA NE OLUYOR?: (Hayır çıkarsa Bahçeli gider söylemleri) Referandum sonrasında siyasi liderler niye gitsin? Kemal Kılıçdaroğlu, ‘hayır kumpanyası’nın başını çekiyor. Orada 6 tane grup var. Bu kumpanya sonrasında beklenilen olmazsa birileri der ki, ‘sen bu kumpanyada başarılı olamadın’. Öbürü de Ak Parti. Onlar da ‘evet kumpanyası’nı yürütüyor. Bana ne oluyor? Benden ne istiyorlar?
GARİBİN YAPTIĞI BU KADAR: (Ak Parti’nin, ‘MHP sahada çok çalışmıyor’ iddiaları) Biz, Hazine’den aldığımız yardımlarla çalışmalarımızı yapıyoruz. Kimseye borcumuz yok. Garibin yaptığı da bu kadar. Garip ne yapsın?

Yazarlar