Siyaset ABD’ye güvenilmez

ABD’ye güvenilmez

22.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ile ABD arasında yakın zamanda gerçekleştirilen görüşmelerin ardından iki ülke arasındaki stratejik ortaklığın teyit edildiğine dair açıklamalar yapıldığını hatırlattı.

ABD’ye güvenilmez

Karamollaoğlu, Suriye’de TSK’ya ait bir tankın iki hafta önce ABD füzesiyle vurulduğunu, tankta bulunan beş Türk askerinin şehit olduğunu, iki subayın şehit olduğu helikopterin akıbetinin de öğrenilemediğini ifade etti. Karamollaoğlu, “ABD’ye güvenilmez, ABD ile aynı çuvala girilmez. Biz bunu yaşayarak gördük. Bu saatten sonra da bırakın uzun vadeli ortaklığı, bir gün daha ortaklığın devam etmemesi icap eder. Çünkü ABD maalesef diğer batı ülkelerinin de önüne geçerek sadece kısa, orta, uzun vadede kendisinin ve İsrail’in güvenliğini sağlayacak kararların dışında tek bir karar almayacaktır” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Kemikleri sızlıyor’

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine yönelik çalışmaları eleştiren Karamollaoğlu, “Erbakan hocamızın kemikleri sızlıyordur” dedi.