Siyaset ‘Adana usulüyle cesaret verdi’

‘Adana usulüyle cesaret verdi’

21.04.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

‘Adana usulüyle cesaret verdi’

Karalar’ı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki makamında ağırlayan İmamoğlu, “Her akşam aradı beni başkanım. Adana usulüyle cesaret verdi bana. Detayını anlatamayacağım ama” dedi. İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Adana Belediye başkanımız gerçekten hem siyasetin tarlasını hem belediye başkanlığını çok iyi temsil eden, iyi yapan arkadaşlarımızdan birisi. Bize çok katkı sundu. Arada telefon açtı, moral verdi. Türkiye’nin birinci sıra plakasına sahip Adana’ya gerçekten birinci sıra belediye başkanı seçildi. Yolu açık olsun. Başarılar diliyorum... Yolumuz açık olsun.”
Zeydan Karalar ise “Bizim İstanbul’u senin aldığından en ufak bir kuşkumuz olmadı ilk günden itibaren. Hani bir gelmiştim, o zaman senin duruşun ‘İstanbul benim’ duruşuydu zaten. Ve öyle oldu.. İnşallah bu dönem çok daha başka bir dönem olacak” diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de İmamoğlu’nu ziyaret edip başarılar diledi.

‘İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması’ bugün Maltepe’de

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği “İstanbul’a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” bugün Maltepe miting alanında gerçekleştirilecek.
Buluşma saat 11.00’de başlayacak. Ersin Show DJ performansıyla başlayacak olan etkinlikte daha sonra Maltepe Çocuk Korosu, orkestra ve mehteran, Anadolu Ateşi sahne alacak. Ekrem İmamoğlu’nun saat 14.00’te bir konuşma yapacağı etkinlik, saat 15.30’da sona erecek. İSTANBUL Milliyet