Gündem Adem Kara cinayetinde şok detaylar!

Adem Kara cinayetinde şok detaylar!

22.02.2019 - 14:12 | Son Güncellenme:

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde cesedi bulunan Adem Kara cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Cesedi evinin yakınlarındaki su kuyusunda bulunan Kara’nın kaybolduğu dönemde amcasının oğlunun ölü bir kazı evin etrafına astığı iddia edildi.

Adem Kara cinayetinde şok detaylar

Olay; 2017 yılının Mart ayında Trabzon'un Akçabat ilçesinde meydana geldi. 48 yaşındaki Adem Kara kişi veya kişiler tarafından öldürüldü. Kara'nın cesedi evinin yakınlarındaki su kuyusunda bulundu.

Haberin Devamı

Adem Kara cinayetinin sır perdesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aralanıyor. Adem Kara'nın ortadan kaybolmasından sonra ölü bir kazı evin etrafına astığı söylenen Hakan Kara, canlı yayındaki ifadeleri tepki çekti. Adem Kara'yı miras kavgası nedeniyle öldürdüğü iddia eden Hakan Kara, ifadesinde o su kuyusun kendisinden ve Adem Kara'dan başka kimsenin bilmediğini de dile getirmişti.

Programda açıklanan bilgilere göre Adem Kara'nın cansız bedeni su kuyusunda bulunduğunda üzerinde gömlek ve iç çamaşırı vardı. Adem Kara'nın ölüm sebebi de başına sert bir cisimle vurulma. Yakınları ise Adem Kara'nın gömlekle ve iç çamaşırıyla uyuduğunu belirtti. Adem Kara'nın kardeşi Ali Kara ise cinayet şüphelisi olarak amcasının oğulları Hakan Kara olduğunu işaret etti.

Haberin Devamı

Adem Kara cinayetinde şok detaylar

Öte yandan Müge Anlı, Adem Kara cinayetinin baş şüphelisi yeğen Hakan Kara'nın ve diğer aile üyelerinin verdikleri çelişkili ifadeler ve Adem Kara'nın ceset kokusunu bastırmak için kaz ölüsü kullanıldığı şeklindeki bilgilerin doğruluğunu araştırmaya devam ediyor.

SU KUYUSUNDAN ET PARÇALARI GELİYORDU

Adem Kara'nın ölümüyle ilgili bir diğer şüphelide diğer akraba Cemal Kara. Program okunan Cemal Kara'nın eşi Emine Kara'nın verdiği ifade ise kan dondurmuştu. İfaden bazı bölümler şöyle:

"Adem Kara'nın cesedi bulunmadan yaklaşık 20 gün önce musluktan gelen kokuyu duymaya başladım. Ne zamanki evimizin önünün bahçede çalıştıktan sonra ayakkabıları ve ihtiyaç olan başka şeyleri bu suda yıkamak istesem sudan kötü koku geldiğini hissediyordum.Bu arada eşime sürekli suyun lağım gibi koktuğunu söylüyordum. Ben ona söyledikçe oda bana 'öyle bir şey yok sana öyle geliyordur öyle bir şey olmaz' diyordu. Ceset bulunmadan yaklaşık 10-15 gün önce bahçede domates fidanı dikmiştim ve çamurlanan çizmelerimi yıkıyordum. O esnada kızım Serap işten geldi ve bana seslenerek 'Anne bu su kötü kokuyor' dedi. Eşim Cemal Kara'ya ben sürekli su kokuyor deyince madem kokuyor bu suyu açma' dedi.

Bu sırada Hakan Kara'yada suyun koktuğunu söyledim ve depoyu temizletmesini istedim. Hakan bana tamama dedi ama temizletmedi. Aynı zamanlarda komşumuz ve eşimin halasının oğlu Celalettin Özlü'de bizim evin oralarında bulunan bahçesine fidan dikmek için geliyordu. Bir gün Celalettin Özlü nane fidanı dikerken sudan et parçaları gibi parçalar geldiğini görmüş.

Haberin Devamı

Bir kaç kere kuyuyu temizletmesi için Hakan Kara'ya söylediğim halde Hakan Kara tamam dedi ama suyu temizletmedi.Hatta Adem Kara kaybolduktan sonra Hakan Kara kış günü sürekli depoya su basıyordu. Eşimde neden su basıyorsun her yer çamur demiş Hakan'da eşime ben kullanacağım demiş."