Gündem Adem Kılıççı kimdir? (Survivor Ünlüler)

Adem Kılıççı kimdir? (Survivor Ünlüler)

20.03.2017 - 12:54 | Son Güncellenme:

Adem Kılıççı'nın Survivor macerası, nefes kesen mücadelesi ile kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da bugüne kadar katıldığı 133 oyundan sadece 74 galibiyeti var. Peki Adem Kılıççı kimdir? Ada hayatındaki yaşamı, yarışmalardaki başarısı ve yeni gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Adem Kılıççı kimdir (Survivor Ünlüler)

Adem Kılıççı, televizyonların en popüler yarışma programı Survivor’da Ünlüler takımında yarışıyor. Yarışmalarda katılım gösterdiği 133 oyundan 74 galibiyeti olan Adem Kılıççı hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için araştırdık. İşte Survivor yarışmacısı Adem Kılıççı’nın hayatı ve kariyeri hakkında detaylar…

Haberin Devamı

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Yazarlar