Gündem Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.07.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan Adı Efsane 23. son bölüm ile Salı akşamı ekrana geldi. Ekrana gelen Adı Efsane son bölümde Fiko'nun vurulmasına tanık olan Hakan şoke oldu. Takımdan açılan boşluğa kardeşim dediği Fiko'yu aldırmak isteyen Hakan'ın planları suya düştü. Peki Adı Efsane ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların sevilen dizisi Adı Efsane 23. son bölüm ile Salı akşamı ekrana geldi. Sevilen dizi Adı Efsane son bölümde Hakan yeniden takıma kendini kabul ettirdi. Öte yandan eski sevgilisi Melis'in yeni bir sevgilisi olduğunu öğrenen Hakan çıldırdı. Fiko'yu kuzeninden korumaya çalışan Hakan tüm çabalarına rağmen başarılı olamaz. Antrenmana gittiği sırada spor hocası ve koç'un takımda bir ouyuncuya ihtiyaç olduğunu duyması üzerine Fiko ismini veren Hakan, kardeşini bu batağın içinden çıkarmak için elinden gelen çabayı gösterir. Peki Adı Efsane ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

ADI EFSANE 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Seyfi’nin borçları yüzünden gelen icra Hakan’ı büyük bir sorumluluğa sürükler. Parasızlık her yerden sıkıştırmaya başlayınca Ali ve Sado da kendilerine iş aramaya başlarlar. Öte yandan Sinan’ın geri dönmesi geçmişin sıkıntılarını su üstüne çıkarırken, tüm dengeleri de değiştirir. Reyhan’ın babadan kalma evine alıcı çıkar. Ancak, bu alıcılar Reyhan’ın başına bela olurlar. Hakan, Ozan ve Fiko duruma müdahale eder; fakat, bu müdahale, işi çok başka bir boyuta sürükler.

ADI EFSANE 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D ekranında yayınlanan Adı Efsane dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 24. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yazarlar