Apple Adobe Photoshop'un tam sürümü iPad'lere geliyor

Adobe Photoshop'un tam sürümü iPad'lere geliyor

14.07.2018 - 11:12 | Son Güncellenme:

Adobe, endüstri standardı Photoshop uygulamasının “tam sürümünü” iPad'e getiriyor. 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek hamle, Adobe Creative Cloud platformunun ürün şefi Scott Belsky tarafından da onaylandı.

Adobe Photoshopun tam sürümü iPadlere geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bloomberg, Adobe'nin yıllık MAX konferansı sırasında Ekim ayında açıklanacak olan “Photoshop uygulamasının, Apple'ın iPad'i için tam sürümünün” yolda olduğunu bildirdi. 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek hamle, Adobe Creative Cloud platformunun ürün şefi Scott Belsky tarafından da onaylandı.

Adobe, masaüstü sürümünü iOS'a taşıyarak sadece düz işlem yerine dokunmatik cihazlarda kullanımını kolaylaştırmak için arayüzü yeniden gözden geçiriyor.

Klasik masaüstü uygulamasını hala uygun gördüğünüz şekilde kullanabileceksiniz. Yeniden tasarlanan uygulama en azından ilk başta Photoshop'un geleneksel sürümüyle birlikte sunulacak. Bloomberg'e göre, Adobe, aynı zamanda Illustrator uygulaması gibi diğer uygulamaların dokunmatik ekranlı, ancak yine de tam olarak görünen sürümleri üzerinde çalışıyor. Ancak bu uygulamalar için önlerinde daha uzun bir yol var.

Haberin Devamı

Adobe'nin mobil uygulamaları bugün masaüstü bilgisayarlardaki kadar güçlü olmasa da, Adobe bu hamleyle masaüstü uygulamalarına bağımlılığını da azaltmak istiyor. Bu, tablet hayranları için harika bir haber.