Advertorial Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi
Sponsorlu

Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi

11.01.2024 - 10:21 | Son Güncellenme:

Gökalp İçer'in Yönetim Kurulu Başkanlığındaki ICRYPEX, Brezilya ve Güney Afrika'da işlemlerine başladı.

Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi

Gökalp İçer’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ICRYPEX Kripto Para Şirketi, Globalde büyük bir atak yaparak Güney Afrika ve Brezilya’ya açılıyor.

ICRYPEX, Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer liderliğinde, Türkiye'nin ötesine geçerek global arenada önemli adımlar atıyor. Brezilya ve Güney Afrika'da başlattığı operasyonlarla birlikte, küresel bir şirket olma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye'de 2018 yılında kurulan ve o günden beri adından sıkça söz ettiren yerli kripto para şirketi ICRYPEX'in Brezilya ve Güney Afrika operasyonları ile birlikte globalde de etkisinin artacağı tahmin ediliyor.

‘’Amacımız, 2024 yılında dünya çapında tanınan bir kripto para aktörü olmak’’

ICRYPEX'in CEO’su Gökalp İçer, ''Güney Afrika ve Brezilya'da faaliyete başlamamız küresel liderlik amacımız ve farklı kıtalarda varlık göstermemiz açısından oldukça önemliydi. Kurulan iş birlikleri ve yapılan entegrasyonlar sayesinde kısa sürede sorunsuz bir kripto para deneyimini globaldeki kullanıcılarımızla buluşturduk. Yenilikçi ürünlerimiz ve finansal ürünlere bakış açımız başta olmak üzere birçok alanda oldukça iddialıyız. Amacımız, 2024 yılında dünya çapında tanınan bir kripto para aktörü olmak. ''

‘’ICRYPEX TOKEN Global Büyüme Hedeflerinin Önemli Bir Parçası’’

ICRYPEX, kripto para alanındaki konumunu güçlendirmek ve yeni teknolojiler yaratmak için ICRYPEX Token'ı(ICPX) hayata geçirdi. Söz konusu token, ICRYPEX'in sadece Türkiye'deki etkisini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda uluslararası alanda rekabet avantajını güçlendirerek global kripto para finans piyasasındaki etkisini genişletmeye odaklanıyor. Avalanche C-Chain blok zincir ağı üzerine bilinçli olarak geliştirilen ICRYPEX Token, rekabetçi ve özel bir konumda bulunuyor ve yaygın cüzdan servisleri ile entegre olabiliyor.

Gökalp İçer, ICRYPEX Token sahibi olanların kısa sürede kripto işlemlerinde sağladığı avantajlar, komisyon indirimleri, ön satış avantajları ve özel ayrıcalıklar gibi bir dizi faydayı özellikle vurguluyor. Ayrıca, Staking servisindeki ödül havuzu sistemi, token'in etkisini güçlendirmek için planlı ve stratejik bir yaklaşımı yansıtıyor.

Gökalp İçer’den Global Büyüme Hamlesi
Gökalp İçer Hakkında

1982 yılında İzmir'de doğan Gökalp İçer, Maltepe Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu, Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği Yüksek Lisansı ile eğitimini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Finansal Ekonomi Doktorası'nı ise mezun olmadan yarıda bıraktı. 

FX şirketlerinde analist olarak çalıştıktan sonra Reel Kapital Menkul Değerler'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen İçer, 2018'de kripto para borsası ICRYPEX'i kurarak şirketi küresel bir kripto para platformuna dönüştürme vizyonunu hayata geçirdi.

Finansal sorumluluk anlayışıyla bilinen Gökalp İçer, 2024'te kriptoda dünya çapında tanınan bir aktör olma yolunda adımlar atıyor.

İlandır