Advertorial Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi”
Sponsorlu

Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi”

29.10.2021 - 07:53 | Son Güncellenme:

Ekobiyolojiden ve cildin kendisinden ilham alan Bioderma, odağına aldığı “Önce Önemse” felsefesiyle; her cilt yapısını önemsiyor ve ihtiyaca yönelik ürünler geliştiriyor. Leke eğilimli ciltler için formüle edilen Pigmentbio Serisi, ciltte aydınlatıcı bir etki sunuyor. Seride öne çıkan; Pigmentbio Night Renewer, Pigmentbio C-concentrate ve Pigmentbio Daily Care SPF 50+ ürünleriyle Bioderma, gece-gündüz tamamlanmış leke bakım rutini sağlıyor.

Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi”

Ciltte, genetik yatkınlık, hormonlar, güneşe maruz kalma, akne, hamilelik, medikal tedaviler ve dermatolojik uygulamalar nedeniyle lekelenmeler oluşabiliyor. Özellikle yaz mevsiminden sonra lekeye yatkın ciltlerde lekelenmeler daha fazla ortaya çıkabiliyor. Cildin ihtiyacına uygun ürünler formüle eden Bioderma, lekeye karşı dermatologların bir numaralı tercihi olan “Pigmentbio” serisi  öne çıkıyor. Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen yepyeni Lumireveal™ Teknolojisi ile cilt bariyerini de içeriğinde bulunan zengin vitamin kombinasyonuyla destekliyor.

Leke oluşumuna karşı 2 adımlı bir bakım rutini oluşturmak mümkün… Anti-ageing ve antioksidan etkiye sahip seride gece ve gündüz tamamlanmış leke bakım rutini oluşturmak isteyenler için Pigmentbio Night Renewer, Pigmentbio C-concentrate ve Pigmentbio Daily Care SPF 50+ ürünleri öne çıkıyor. Düzenli kullanımda cilt sağlıkla ışıldıyor!

Taze C vitaminli leke karşıtı yoğun gece serumu: Pigmentbio C-Concentrate! 

Yoğun leke sorunu yaşayan ciltler için aydınlatıcı ve peeling etkili taze C vitaminli yoğun gece serumu Pigmentbio C-Concentrate Serum, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı amaçlıyor. Serum, Yüksek AHA / BHA konsantrasyonunu taze C vitamini ile birleştirir. Antioksidan etki gösteren E vitamini içeriği ile de erken yaşlanmanın gözle görülür belirtilerine karşı cilde destek oluyor.

Yoğun etkili serumu, özel ambalajıyla taze C vitamini rahatlıkla kullanma imkanı sunuyor. Aktif içeriğiyle 8 haftada cildin ışıltısında artış sağlıyor. İçeriğindeki salisilik asit ve glikolik asit sayesinde ciltte aydınlatıcı peeling etkisi sunar. Niacinamid sayesinde ise cilt bariyerini destekler ve cildi 8 saat boyunca nemlendirir.

Kullanım Şekli:
Pigmentbio H2O veya Pigmentbio Foaming Cream ​​ile temizledikten sonra her gece yüze 4 (alın, yanaklar, çene) ve boyna 1 olmak üzere 5 damla olacak şekilde 1 ay boyunca uygulayın. Geceleri tek başına ya da Pigmentbio Night Renewer ile kombine olarak kullanılabilir. Göz çevresi temasından kaçının.  Gündüz bakım kremi olarak da Pigmentbio Daily Care SPF 50+ ile kombine kullanılarak daha etkili bir sonuç alınabilir. Sadece yetişkinlerin kullanımına uygundur. 

*LumirevealTM Teknolojisi: Bioderma Teknolojisi

Pigmentbio C-Concentrate Serum 15 ml Fiyat: 279,50 TL

Lekeye karşı dermatologların bir numaralı* tercihi Bioderma “Pigmentbio Serisi”

Güneş koruyucu içeriğiyle gündüz bakım kreminden çok daha fazlası: Pigmentbio Daily Care SPF 50+!

Cildimizdeki leke görünümü, hava kirliliği, yaşlanma ve özellikle de yüksek güneş maruziyeti gibi nedenlere bağlı olarak oluşur. Bu nedenle Pigmentbio Daily Care SPF 50+ cildi öncelikle güneşten korumayı hedefler. Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için aydınlatıcı ve güneşten koruyucu gündüz bakım kremi Pigmentbio Daily Care SPF 50+ Cream, gündüz bakım kreminden beklenilenin çok daha fazlasını sunuyor.

Pigmentbio Daily Care SPF 50+, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı amaçlıyor. Güçlü UVA ve UVB filtreleriyle antioksidan etkili C ve E vitaminlerinin sinerjisi cildin aydınlatılmasına, canlanmasına ve cildin korunmasına destek oluyor. Anti UVA / UVB filtreleri ve antioksidan etkili C ve E vitaminleri, cildin parlaklığını artırmaya ve cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korumaya destek olur. İçeriğindeki azelaik asit cildin güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. İçeriğindeki Niacinamid sayesinde ise cilt bariyerini korur ve cildi 8 saat boyunca nemlendirir.

Kullanım Şekli:
Pigmentbio H2O veya Pigmentbio Foaming Cream ile temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sabahları uygulanır. Mükemmel bir makyaj bazıdır. Uzun süre güneşe maruz kalınması durumunda, her iki saatte bir yeniden uygulanması önerilir. Daha etkili sonuç almak için cildinize uygun Pigmentbio gece bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Pigmentbio Daily Care SPF 50+ Cream 40 ml Fiyat: 279,50 TL

Kullanım Şekli:
Pigmentbio H2O veya Pigmentbio Foaming Cream ile temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sabahları uygulanır. Mükemmel bir makyaj bazıdır. Uzun süre güneşe maruz kalınması durumunda, her iki saatte bir yeniden uygulanması önerilir. Daha etkili sonuç almak için cildinize uygun Pigmentbio gece bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. Hassas ciltlerin kullanımına uygundur.

Gece bakım kremi: Pigmentbio Night Renewer!

Leke sorunu yaşayan ciltler için ve gece bakım kremi Pigmentbio Night Renewer Cream güçlü bir etki sunuyor. Pigmentbio Night Renewer, LumirevealTM Teknolojisi* sayesinde cildin doğal ışıltısını geri kazandırmayı ve ürün antioksidan etkili C ve E vitaminiyle cildin aydınlatılmasına ve canlanmasına destek oluyor.

Kullanım Şekli:
Pigmentbio H2O veya Pigmentbio Foaming Cream ile temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine akşamları uygulayın. Tek başına ya da Pigmentbio C-Concentrate ile kombine kullanıma uygundur. Etkin sonuç için güneş koruyucu olarak Pigmentbio Daily Care SPF 50+ kullanımı tavsiye edilir. Sadece yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Pigmentbio Night Renewer Cream 50 ml Fiyat: 314,50 TL

*Ipsos tarafından Haziran 2021-Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen bağımsız araştırma sonuçlarına göre.

İlandır.